JANJUŠ NAJAVIO BURNU ZADRUGU: Ulazi u rijaliti da ponovo prevari suprugu Enu, otkriven strogo čuvani PLAN za Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkrivena tajna taktika Marka Janjuševića Janjuša za sedmu sezonnu "Zadruge"!

JANJUŠ NAJAVIO BURNU ZADRUGU: Ulazi u rijaliti da ponovo prevari suprugu Enu, otkriven strogo čuvani PLAN za Elitu!

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

Iako je zvanično saopštenje Velikog šefa bilo da "Elita" počinje u nedelju 3. septembra, on se iznenada predomislio i najavio da veliki spektakl počinje sutra, što je na Instagram profilu potvrdila i Milica Mitrović, direktorka programa televizije Pink. Odluka je, kako navode čelnici, doneta zbog velikog nestrpljenja publike. Verni gledaoci su želeli da rijaliti počne sutra, a ne u nedelju, da bi mogli da prate veliko otvaranje celu noć jer je ponedeljak radni dan, pa ne bi mogli.

Učesnici "Elite" su s oduševljenjem prihvatili novim datum, a burnu sezonu, pre svih, najavio je Marko Janjušević Janjuš, te istakao da u ovoj sezoni neće biti veran supruzi Eni. Kako nam je Janjušev prijatelj otkrio, bivši košarkaš će ovoga puta prevazići samog sebe jer je rešio da se opusti u svakom smislu.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa suprugom Enom

- Bio sam s Janjušem u šopingu za "Elitu" i tada mi je rekao da ovoga puta ulazi da se zeza i muva devojke pošto samo tako može da dođe do prvog mesta. Shvatio je da mu je to džoker za siguran ulazak u finale. Znam da voli Enu i uvek će je voleti, ali voli da švrlja, dobro ga znam - kaže Janjušev prijatelj i otkriva šta mu je bivši košarkaš rekao pre ulaska u rijaliti:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Janjuš Zadruga 7 Elita

- Sviđa mi se što ulazi pozitivan unutra, ovako mi je rekao: "Da li mi veruješ ako ti kažem da ću opet da prevarim ženu unutra. To ima da bude bum! Preljubnika koliko hoćeš, narod to voli, pa ću ih pozvati da glasaju za mene. Samo ću da se sprdam. Prošlu sezonu sam bio dobar i ništa nisam uradio. Ljudi ne vole verne. Ti znaš da Enu najviše volim, ali ovo će da bude sprdnja" - navodi izvor za Republiku.

S druge strane, dosta se spekulisalo o tome ko će se naći u novoj sezoni, pa će se u Belu kuću, pored dobro poznatih lica, useliti i neki rijaliti-igrači koji koji su se takmičili u istom formatu na drugim televizijama. U ovoj sezoni gledaćemo nastavak priče Miljane Kulić, pa ostaje da vidimo u kakvom će odnosu ostati s bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je takođe odavno u pregovorima da uđe.

Republika

Foto: Pink

Zadruga 7 Elita

U isto vreme, gledaćemo i oca njenog deteta Ivana Marinkovića, ali i neke od starih zadrugara poput Lepog Miće, Mensura Ajdarpašića, Jovane Tomić Matore i njene supruge Anite. Kad su u pitanju zvezde rijalitija "Parovi", gledaćemo posle veće medijske pauze čuvenog Aleksandra Požgaja, ali i hapšenu starletu Teodoru Radojičić, koja poznaje dosta budućih zadrugara i njihove tajne, pa nema sumnje da će gledaoci imati priliku da vide pravi spektakl. 

Nadežda u "Eliti", dok Toma čuva dete

Kako je naš list portal pisao, pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić dobili su ponudu da zajedno uđu u "Elitu", ali bivša rijaliti učesnica nikako nije bila za to jer se već u nekim od prethodnih sezona opekla sa suprugom, koji ju je javno varao.

Republika

Foto: instagram.com/iamtomapanic

Nadežda Biljić i Toma Panić

- Pevačici je život skraćen bar za deset godina zbog svega što je prošla u rijalitiju. Trebalo je vremena i strpljenja da ona i Toma nastave život napolju normalno, kao svaka porodica, posle njegove prevare s Paulom Hublin, od koje se jedva oporavila i vratila u normalu. Trebalo je vremena da se vrati na muzičku scenu i nastavi tamo gde je stala kad je ušla u rijaliti. Toma je shvatio šta je uradio, pa joj se maksimalno posvetio, te je digao ruke i od svoje karijere da bi se posvetili njenoj. Radeći kao njen menadžer, video je da od Nadeždinog pevanja mogu lepo da žive, ali ipak ne mogu da zarade kao u rijalitiju, zbog čega se o odluci o ulasku u "Elitu" nije mnogo većalo - otkrio nam je izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Zadruga 6 Zadruga zadruga najnovije zadruga vesti Zadruga 6 najnovije vesti Učesnici Zadruge 6 zadruga 6 učesnici Rijaliti Zadruga zadruga rijaliti Zadruga rijaliti vesti zadruga uživo zadruga republika vesti Zadruga 6 zadruga novo Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga 6 vesti zadruga 6 novo zadruga 6 najnovije zadruga uživo 6 zadruga uživo youtube zadruga live zadruga 6 uživo republika zadruga republika rs zadruga republika zadruga 6 republika rs zadruga 6 Zadruga finale Zadruga superfinale Finalna izbacivanja zadruga 6 uživo sada Finalisti zadruge 6 superfinalisti Zadruge 6 Zadruga pobednici pobednik zadruge 6 najnovije vesti zadruga 6 Zadruga finale 2023 zadruga 7 elita zadruga 7 Zadruga 7 kasting Zadruga 7 najnovije vesti zadruga 7 učesnici ko su učesnici zadruge 7 kada počinje zadruga 7 Elita Elita najnovije vesti Elita vesti Elita učesnici Zadruga Elita zadruga elita najnovije vesti Zadruga 7 Elita najnovije vesti Zadruga 7 vesti Janjuš Janjuš biografija janjuš bivša supruga janjuš bivša žena Janjuš Instagram Janjuš Elita Janjuš Zadruga Janjuš Zadruga 7 Marko Janjušević Marko Janjušević Janjuš marko janjušević janjuš biografija Marko Janjušević Janjuš instagram marko janjušević janjuš zadruga Marko Janjušević Janjuš Zadruga 7 Marko Janjušević Janjuš Elita marko janjuš Marko Janjuš instagram Ena Janjušević Marko Janjuš žena Nadežda Biljić Nadežda Biljić Instagram nadežda biljic i toma panic Toma Panić Toma Panić Instagram Nadežda Biljić Zadruga Nadežda Biljić Zadruga 7 Nadežda Biljić Elita

Komentari (0)

Loading