"KRADE, VOZI AUTO OD 50.000 EVRA" Ivan Marinković izneo SKANDALOZNE optužbe na račun Miljana Vračevića!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat bivših zadrugara ne prestaje, Ivan Marinković urnisao bivšeg cimera!

"KRADE, VOZI AUTO OD 50.000 EVRA" Ivan Marinković izneo SKANDALOZNE optužbe na račun Miljana Vračevića!

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Nakon haosa sa Miljanom Kulić, koja se uključila uživo u emisiju "Narod pita" i zabranila Ivanu Marinkoviću da viđa Željka, ovaj zadrugar je progovorio o njenom ponašanju.

- To da li je neko zaplakao ili ne nije moje da kudim, znam da je bilo emotivno. Ponoviću još jednom, ove priče Miljanine stvarno više ne slušam. Ovaj put ću da se ponovim jer neki nisu čuli, poenta cele priče i dokaz da je neko izazvao frku iz ne znam kog cilja je taj savršeni - rekao je Ivan.

- Ja tebe potpuno razumem, mene kao mene lično ne zanima ništa, ali sigurna sam da gledaoce zanima - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan i Jelena

- Ja njega kad pozovem i vidim sve je savršeno, šta ćeš dalje od toga. Sve što Miljana priča nema veze sa zdravim rezonima koji su uspostavljeni u prethodnih 10 meseci i svako ko sagleda situaciju, svako bi tebao da kaže da moje greške u svemu ovome apsolutno nema. Dolazim ja, krećem za Niš jer se zna kad je rođendan i ja sam naučen da budem vrlo tačan i precizan, ne treba mi 600 puta da se čujem sa nekim. Meni je od jutra zvonio telefon. Sutradan smo se čuli - rekao je Ivan.

Voditeljka Ana Radulović ga je zamolila da prokomentariše sukob sa Miljanom Vračevićem. 

- Ivane želim da te pitam spominjao si ne samo o Željku, zadrugari su pominjali kakav si čovek. Miljan nije imao baš lepe reči za tebe - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljan Vračević

- Ni to me ne zanima, ne bih puno o njemu. Čitam ja komentare i slušam ih i postavim sebi pitanje gde grešim. Pitam se zašto taj veliki otac ne radi više u toj hitnoj pomoći, ne znam da li je dobio otkaz... Verovatno opet mulja i krade, vozi auto od 50 hiljada evra. Ja sam neke stvari iskorenio u svom životu, uskoro se venčavam u naredne tri, četiri nedelje i bilo bi degutantno da se sad pravim fin, a da sam svestan onoga što sam uradio u rijalitiju - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

31.08.2023 15:35

Ivan Marinković je lopov. Više puta hapšen. Misli da su i drugi lopovi kao što je on.

Vaske

31.08.2023 19:40

Većeg srolje nevidjeh u životu.