IVANU ZABRANJENO DA VIĐA MALOG ŽELJKA! Puče bruka na Pinku, Miljana Kulić hitno donela odluku!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zabranila Ivanu da viđa sina!

IVANU ZABRANJENO DA VIĐA MALOG ŽELJKA! Puče bruka na Pinku, Miljana Kulić hitno donela odluku!

Foto: Instagram/printscreen

Ivan i Miljana

Bivši zadrugar Ivan Marinković sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" sa Jelenom Golubović. Sa voditeljkom Anom Radulović je razgovarao o situaciji sa porodicom Kulić i starateljstvu sa malim Željkom.

- Nenad Macanović Bebica je, osim što je bio Miljanin zvanični momak, ne može niko da ospori da je on održavao jedan ozbiljan dnevni balans u porodici Kulić. Mislim da će se sada totalno promeniti život porodice Kulić i oni će teško moći da funkcionišu bez njega i kod njih će biti tektonski poremećaji, pričamo o Željku konkretno. Mnogo je Bebica brinuo o Željku - rekao je Ivan, pa udario na Miljanu Kulić:

- Marija Kulić može najviše da unovči Željka, Miljana ako uđe njoj Željko ne treba, ona je svakako dvorska luda - dodao je Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

Nakon ovoga, u emisiju se uključila Miljana Kulić, koja je ušla u žestok sukob sa Ivanom, ali i Jelenom.

- Sticajem okolnosti sam se srela sa dotičnim. Pitanja nemam jer odgovor sigurno neću dobiti, jer ga ni u emisiji nisam dobila kad sam bila gost, jer nije ni u oči smeo da me pogleda. Trčao je po studiju. Niko se ne plaši, ni na kraj pameti nikome nije to što priča dotični. On je svakog dana posle završetka "Zadruge" zvao Željka na video-pozivu. Jelena, ti mi veruj da grešiš dušu. Posle rijalitija sam mu i pare pozajmila i sve mi je uredno vratio - rekla je Miljana.

- Hajde da čujemo - rekao je Ivan.

- Nakon rođendana Ivan nije pozvao do 8. avgusta - poručila je Kulićeva.

- Ne želim da imam komunikaciju i odgovaram joj - dodao je Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan i Jelena

- Da li si zvao Željka? - pitala je voditeljka.

- Isključili su mi telefon - rekao je Ivan.

- Znači nisi - rekla je voditeljka.

- Onda novinari zovu moju majku i šta, je l' ona trebala da laže? Ona je rekla da se Ivan od rođendana nije čuo sa Željkom 11 dana - rekla je Miljana.

- Ona je sutradan od rođendana u emisiji pljuvala Ivana - rekla je Jelena.

- Željko nas voli najviše na svetu, zavoleo je Ivana i spominjao je svaki dan i tatu, ali kad tata 10 dana nije pozvao nijednom i posle intervjua pozvao 11 dan. On je rođendan napustio jer su ga Beka 1 i 2 čekale - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

- Ali ni ti nisi roditelj malom Željku. Ti u roku od sat vremena ideš sa penisa Zolinog na Bebicin. Tvoja mama priča o tebi, masnoj debeloj o se*su u tuš kabini - rekla je Jelena.

- A ti u štali - rekla je Miljana.

- Tebe boli jer sa Ivanom nikad nisi bila u vezi i napravio ti je dete u WC-u, a o mojoj ribi**i i se*su se i dan-danas priča - rekla je Jelena.

- Ja sam majka i on nikad neće videti dete u životu posle onih monstruoznih reči. Željko kad poraste ako bude želeo... - poručila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

31.08.2023 15:50

Prema Zakonu mali Željko nema oca.