ULAZI U "ELITU" ZA 200.000 EVRA, A ZBOG OVOG DETALJA ĆE VAM PASTI VILICA: Krije burnu prošlost, a ISTINA o ovoj devojci će ugledati svetlost dana!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ponovo ulazi u rijaliti?

ULAZI U "ELITU" ZA 200.000 EVRA, A ZBOG OVOG DETALJA ĆE VAM PASTI VILICA: Krije burnu prošlost, a ISTINA o ovoj devojci će ugledati svetlost dana!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Dosta se spekulisalo o tome ko će se od poznatih lica naći u novoj rijaliti eri na televiziji Pink ,,Elita 7", a pojedinci su pominjali da će se za nagradu boriti i Marko Osmakčić.

Tim podovom, Marko se oglasio i otkrio da li bi ponovo bio deo šou- programa.

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić

 

- Za prethodnu sezonu sam imao poziv, ali ove godine nisam pregovarao sa čelnicima - rekao je na samom početku Marko, koji je potom otkrio da li bi ušao u Elitu.

-Ušao bih za oko 200.000 evra i to unapred da uzmem honorar, a pored toga na mesečnom nivou da mi na račun leže 10.000 evra. Više nikome ne bih ćutao, to je sigurno - priznao je bivši zadrugar i otkrio da ga je budući rijaliti učesnik Danijel Dujković kontaktirao kako bi mu Osmakčić dao savet.

- Kontaktirao me je fudbaler iz Švajcarske. Iskreno, nekoliko puta smo se videli u klubu, ali ne poznajem ga. Dao sam mu neke smernice, ali nisam siguran koliko ja mogu da dam korisne savete za rijaliti- poručio je Marko za Alo.

Foto: Milan Kostić

Marko Osmakčić

 

Nakon izlaska iz rijalitija, Marko se posvetio muzičkoj karijeri, a sada je objasnio kakvi su mu dalji planovi.

- Planiram da snimim još nekoliko pesama, to radim za svoju dušu, ali vratio sam se svom starom poslu. Trener sam u jednom teniskom klubu i to mi jako prija. Takav posao zahteva disciplinu i skroz drugačiji način života, kao i okruženje.

Inače, Marko je ostao upamćen po vezi sa Viktorijom Mitrović, koja je abortirala njegovo dete u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Кика

31.08.2023 09:14

М ово је куме. Смањи на 300 евра месечно. Знамо ко тражи паре унапред.