POVRATAK OTPISANIH! Rijaliti im dobrodošao da uzmu keš Nadežda ulazi u "Elitu", Tomi brani zbog švaleracije

Autor:

Zadruga

30.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta Toma Panić će ostati napolju da čuva dete, a pevačica Nadežda Biljić će iskoristiti priliku da zaradi za porodicu

POVRATAK OTPISANIH! Rijaliti im dobrodošao da uzmu keš Nadežda ulazi u "Elitu", Tomi brani zbog švaleracije

Foto: ATA Images

Toma Panić i Nadežda Biljić

Pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić dobili su ponudu da zajedno uđu u "Elitu", ali bivša rijaliti-učesnica nikako nije bila za to jer se već u nekim od prethodnih sezona opekla sa suprugom, koji ju je javno varao.

 

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom Longom

 

Zato je, kako saznajemo, zbog veoma primamljive ponude, odlučila da ovog puta u rijaliti uđe sama, a da on ostane da čuva dete.


- Pevačici je život skraćen bar za deset godina zbog svega što je prošla u rijalitiju. Trebalo je vremena i strpljenja da ona i Toma nastave život napolju normalno, kao svaka porodica, posle njegove prevare s Paulom Hublin, od koje se jedva oporavila i vratila u normalu. Trebalo je vremena da se vrati na muzičku scenu i nastavi tamo gde je stala kad je ušla u rijaliti. Toma je shvatio šta je uradio, pa joj se maksimalno posvetio, te je digao ruke i od svoje karijere da bi se posvetili njenoj. Radeći kao njen menadžer, shvatio je da od Nadeždinog pevanja mogu lepo da žive, ali ipak ne mogu da zarade kao u rijalitiju, zbog čega se o odluci o ulasku u "Elitu" nije mnogo većalo - rekao je izvor blizak paru za naš list, te istakao da je pevačica ovog puta bila mudrija, te obaveze oko sina Longa prepustila Tomi, kao što je on njoj kad je boravio sam u rijalitiju:


- Dete koje je tad tražilo maksimalnu pažnju, kako roditeljsku tako i zdravstvenu, zbog komplikacija koje je imalo odmah po rođenju, sad je mnogo bolje i već je pravi dečak, tako da je sve lakše. Nadeždi je to, s jedne strane, olakšalo povratak u rijaliti, a s druge, da dokaže sebi i drugima da ona to može i sama, ali u pozadini svega je donekle i da Tomi vrati milo za drago, te da ga ostavi samog sa detetom, kao on nju pred "Zadrugu 4".
Podsećamo, rijaliti-par često je bio u žiži zbog turbulentne veze, pune svađa, nasilja, kako u rijalitiju tako i van njega, što se prividno smirilo njihovim pomirenjem i rođenjem sina Longa. Sve je kulminiralo javnom Tominom prevarom u "Zadruzi 4", koju mu je Nadežda očito oprostila, ali ne i zaboravila. Zbog toga ga više ne pušta pred kamere, svesna Tomine slabosti prema ženama, te je odlučila da ovog puta ona uđe u rijaliti da bi zaradila pare za porodicu, dok on vodi računa o sinu Longu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading