MAJI MARINKOVIĆ SE OBISTINILA NOĆNA MORA: Grudi joj postale četvrtaste, mora hitno pod nož!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković zabrinula fanove, ovakva ne sme u Elitu!

MAJI MARINKOVIĆ SE OBISTINILA NOĆNA MORA: Grudi joj postale četvrtaste, mora hitno pod nož!

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković

Maja Marinković na svakih par meseci odlazi na "remont", a kako je kontroverzna zadrugarka promenila lični opis, pretpostavlja se da je sada potpuno zadovoljna svojim izgledom. Međutim, mnogi su primetili drugačije.

Naime, ona je objavila nove fotografije, a reakcije pratioca bile su burne. Oni su uvideli da se Maja zaigrala u fotošopu, zbog čega joj se silikon totalno izdeformisao.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

 

Njoj su komentari neprestano stizali, a fanovi su joj poručili da mora hitno otići kod hirurga, ne bi li joj sredio grudi, koje su sada, kako oni komentarišu, četvrtaste.

- Malo ti je silikon četvrtast i otišao da se prošeta, bolje popravi to - glasio je jedan od komentara, sa kojim su se mnogi složili i lajkovali.

 

 

Inače, uveliko se spekuliše o Majinom ulasku u Elitu, a sve zanima kako Maja sada izgleda, nakon letnje pauze i novih korekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maša

24.08.2023 23:50

Hoće grudi da postanu četvrtaste od sedenja, Maja je zadnjih godina mnogo sedela, spremala doktorat na geografskom fakultetu?🤣🤣🤣

Biba

25.08.2023 01:40

Ova je Tesla budala