BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U MANASTIRU: Snimala EKSPLICITNE SNIMKE, a sada se okrenula novom životu, evo kako danas izgleda!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka završila pod Ostrogom!

BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U MANASTIRU: Snimala EKSPLICITNE SNIMKE, a sada se okrenula novom životu, evo kako danas izgleda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, nedavno su obnovili svoju ljubavnu vezu nakon kratkog raskola.

Između njih se dogodio raskid, ali je bio kratkog daha, jer kako su i sami istakli svojim objavama na društvenim mrežama, njihova ljubav pobedila je sve.

Nedugo nakon obnove, Cvele je verio Anju, čime se ona i pohvalila na društvenim mrežama, a ovog puta otišli su korak dalje. Kako su odlučili da letovanje provedu u Crnoj Gori, ovaj ljubavni par posetio je Manastir Ostrog, odakle su objavili fotografije.

Foto: Instagram.com

Anja Todorović Instagram Cvele

 

Cvijetić je nju ljubio u čelo, a njih dvoje su fotografisali i svoje ruke, te na njenoj fotografiju obasjava verenički prsten, a ono što nikome nije promaklo, jeste njena brojanica na kojoj se nalazi krst.

Ona je ovom prilikom izjavila ljubav svom momku.

- Pred Bogom ti se kunem, bez tebe ja ne umem - napisala je Anja, a njen verenik Cvele dodao je, da kako joj se zauvek kune da je njegova do groba.

Foto: ST/V. Lukić

Anja Todorović

 

Takođe, spekuliše se da njih dvoje ulaze i u "Zadrugu 7 - Elita", a možda su upravo otišli pred Boga, kako bi im pomogao da odole svim iskušenjima koja Bela kuća nosi? Ko zna, saznaćemo da li će uspeti ukoliko uđu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading