MAJA I MENSUR PONOVO ZAJEDNO, ŠOK PREOKRET: Starleta ulazi u "Elitu", a ovo je PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković šokirala sve!

MAJA I MENSUR PONOVO ZAJEDNO, ŠOK PREOKRET: Starleta ulazi u "Elitu", a ovo je PAKLENI PLAN!

Foto: ATA Images

Starleta Maja Marinković, kako saznajemo, prošle noći se vratila za Srbiju, te je već uspela da stigne da izađe na prestoničke splavove, a kako se spekuliše, ona je odmor u Crnoj Gori prekinula zbog ulaska u novu rijaliti eru ,,Elita". 

Maja je na Instagram profilu objavila snimak sa psom Leom, kao i sređivanje u jednom poznatom salonu za šminkanje, što je samo potvrda da se vratila u Srbiju:

Komentari su se nizali jedan za drugim, među kojima su se našli i oni da se vratila u Srbiju, kako bi se pripremila za vatreni ulazak u ,,Elitu":

- "Vratila se da bi ušla u Zadrugu, jasno je sada sve", "Maja ponovo sa Mensurom u Eliti, jedva čekam da gledam", "E ovo će biti rijaliti za gledanje" - bili su samo neki od komentara ispod Majinih objava. 

Foto: Instagram.com printscreen

Maja Marinković Instagram

 

Podsetimo, Maja je za portal Republika već pričala o ulasku u Zadrugu 7 Elita, te nije želela da otkriva koje posebne uslove bi tražila, ali evo šta je rekla o svom ulasku:

-  Videćemo, otom-potom. Ne bih baš da otkrivam, još je rano, tek sam izašla, ovo bi mi bila šesta sezona zaredom. Polako - istakla je Maja za Republiku, te nije negirala da neće ući, ali je ostavila veliki prostor da ćemo je ponovo gledati u rijalitiju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading