DESINGERICA UDARIO MAJI ZABRANU?! Zadrugarka saterana u ćošak, tajna afera sa oženjenim reperom skupo je koštala!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ispunjava sve želje Desingerici, kriju aferu kao zmija noge!

DESINGERICA UDARIO MAJI ZABRANU?! Zadrugarka saterana u ćošak, tajna afera sa oženjenim reperom skupo je koštala!

Foto: ATA Images

Javnost danima bruji o navodnoj aferi Maje Marinković i popularnog repera, Dragomira Despića Desingerice, koji su uhvaćeni zajedno u Crnoj Gori, gde borave i sada.

Marinkovićeva je letovanje produžila zbog njegovih nastupa, a kontroverzna zadrugarka nastavlja da provocira putem objava na Instagram profilu. Najpre je podelila stori sa njegovog nastupa, a sada je novim snimkom dodatno zaintrigirala sve.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

Naime, Maja je objavila stori kako večera kraj plaže, a kako je usnimila svaki detalj, osim osobe sa kojom večera, mnogi su zaključili da je i u tom momentu bila sa oženjenim reperom i da oboje kriju tu aferu upravo zbog njegove supruge.

Marinkovićeva se ni dan-danas nije oglasila na ovu temu, kao ni Desingerica, ali fanovima ne promiče ništa, pa su tako shvatili da zadrugarka više ne objavljuje sa kim se viđa, što je čudno, s obzirom da obično sve deli sa svojim pratiocima.

Takođe, po društvenim mrežama je krenulo da se komentariše kako je reper zabranio Maji da objavljuje snimke sa njegovog nastupa, kako se ne bi posumnjalo da se viđaju, što Marinkovićeva strogo poštuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

14.08.2023 08:40

Proštepao je Singerica.