SLAĐIN ŽESTOKI MOMAK NAPRAVIO HAOS ZBOG BEBICE: Uhvatio je na delu sa Miljaninim bivšim, pa pobesneo!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić dobila šut-kartu zbog Bebice!

SLAĐIN ŽESTOKI MOMAK NAPRAVIO HAOS ZBOG BEBICE: Uhvatio je na delu sa Miljaninim bivšim, pa pobesneo!

Foto: ATA Imges

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica napravili su totalnu pometnju, kada su objavili zajedničke fotografije, nedugo nakon njegovog raskida sa Miljanom Kulić.

Iako Slađa i Bebica tvrde da su samo prijatelji, kontroverzna zadrugarka je otkrila kako joj trenutni izabranik zbog ovih fotografija ljubomoriše i da joj je Macanović uneo nemir u vezu:

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

 

- Žestok momak mi se naljutio zbog naslova za Bebicu, izgleda da će da me ostavi zbog Bebice. Čim je izašlo nešto za Bebicu, odmah me je zvao da me pita šta je to.. Mnogo ljubomoriše, izgleda da ne može da se nosi sa mojim imenom i prezimenom. Mislim da nema potrebe za ljubomorom, jer smo Bebica i ja samo drugari. Ja sam u mog momka zaljubljena i srećna sa njim i to je jedno bitno - rekla je Slađa za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

 

- Bebica i ja nikada nismo rekli da smo u vezi. Mi se družimo i lepo nam je, baš kako je Bebica i pričao u emisiji ''Narod pita''. Mnogi pričaju da sam slala neke vrele snimke, pa ja sam toliko transparentna, da moje snimke sve kačim na Instagram, a kačiću i na svoj Only fans, kada ga otvorim - objasnila je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading