DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR ULAZI U ELITU: Dobio je šansu za "popravni", evo kakav plan sada ima!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani zadrugar se vraća sa specijalnim zadatkom!

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR ULAZI U ELITU: Dobio je šansu za "popravni", evo kakav plan sada ima!

Foto: Ilustracija

Bliži se početak Elite, projekta koji će biti drugačije od svega prethodnog, a uveliko se spekuliše o novim takmičarima, koji će napraviti totalni haos. Međutim, publika se nada i bivšim zadrugarima, a jedan od njih jeste bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica.

Naime, Bebica se takođe sprema za ulazak u Zadrugu 7, gde će obelodaniti sav prljav veš porodice Kulić, a kako tvrdi njegov prijatelj, Mariji zbog toga neće biti dobro.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATAImages/Antonio Ahel

 

 

Da podsetimo, Bebica je sa Miljanom raskinuo, nakon njenog gostovanja sa Lazarom Čolićem Zolom, u emisiji "Narod pita", kada je i sam shvatio da je Kulićeva i dalje zaljubljena u bivšeg, te da ga pravi budalom sve vreme.

Odmah je preduzeo mere, a mnogi komentarišu da je Bebica tek sada shvatio kako stvari stoje i da je dve godine živeo po pravilima Kulića, koji su manipulisali njime.

Republika

Foto: Privatna arhiva, youtube.com

 

 

Takođe, Bebica večeras dolazi na Pink, u emisiju, kako bi odgovorio Miljani na sve javne prozivke i otkrio svoju stranu priče..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

15.08.2023 08:46

Gubitnik nije elita.