ZVEZDANOV PRIJATELJ STIŽE NA PINK ZBOG ANE ĆURČIĆ: Sledi ispitivanje zadrugarke, večeras kompletna istina izlazi na videlo!

Autor:

Zadruga

13.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi raskrinkavanje Ane Ćurčić u emisiji "Narod pita!"

ZVEZDANOV PRIJATELJ STIŽE NA PINK ZBOG ANE ĆURČIĆ: Sledi ispitivanje zadrugarke, večeras kompletna istina izlazi na videlo!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

U večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" dolaze Ana Ćurčić i Mikica Bojanić, koji će staviti sve karte na sto i govoriti o njihovom odnosu, koji je uvek bio na klimavim nogama, s obzirom da je Mikica dobar prijatelj Zvezdana Slavnića.

Ana i Mikica su neretko ulazili u sukob mišljenja, zbog čega je dolazilo do žučnih rasprava, a ostaje nam da vidimo da li će tako biti i večeras.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Da podsetimo, Anino prethodno gostovanje u emisiji "Narod pita" izazvalo je lavinu reakcija, s obzirom da je zbog nje Aleksandra Nikolić morala da alarmira policiju, a javnost je danima brujala o tom sukobu.

Bivši zadrugari će večeras odgovarati na brojna pitanja gledalaca, a publika će dobiti odgovore na ono što ih je mesecima zanimalo.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading