MILENA KAČAVENDA NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Skandal tresao zgradu na Dedinju, sve se desilo tokom REKLAMA, javno objavljene fotke!

Autor:

Zadruga

13.08.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda pokazala da je spremna na sve!

MILENA KAČAVENDA NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Skandal tresao zgradu na Dedinju, sve se desilo tokom REKLAMA, javno objavljene fotke!

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Kačavenda

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" gost je bio Neca Lazić, koji se tokom emitovanja susreo sa ne tako prijatnom situacijom. Naime, tokom reklama, Neca je obavestio sve svoje pratioce šta mu se desilo.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Neca Lazić Narod pita

 

Lazić je objasnio da ga je Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić otpratila sa Instagrama, jer je on spomenuo tokom emisije. Neca je na Instagramu objavio fotografiju sa reklama, te je objasnio šta se desilo:

 

 

- "Kuma" me otpratila, jer sam rekao da mislim da će da svoju rijaliti karijeru bazira na Ani Ćurčić - napisao je Neca na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Neca Lazić Instagram

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnogi su pisali Neci da se tresao od straha, zbog kume, dok su ga drugi podržali što je sve objavio javno:

- "Neco, svaka ti čast što se sve javno rekao", "Malo si se uplašio kume, kuma kad te dohvati" - bili su samo neki od komentara ispod Necine fotografije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

13.08.2023 12:58

Kačavenda je posle Đedović među prvima potpisala ugovor za "Elitu" a za Anu i Neca-Peca familiju se još razmišlja.