I KUMA IMA KUMU! Evo ko će zastupati Milenu Kačavendu dok se bude BORILA u "Eliti" za glavnu nagradu! ŠOKIRAĆETE SE!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda je bila nezvanični PR menadžer Ane Ćurčić, otkrila koga je unajmila da bude njen!

I KUMA IMA KUMU! Evo ko će zastupati Milenu Kačavendu dok se bude BORILA u "Eliti" za glavnu nagradu! ŠOKIRAĆETE SE!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Bliži se početak "Zadruge 7 - Elita", a budući takmičar se spremaju za rijaliti koji će trajati mesecima i ljutu borbu za vrednu nagradu. Prva zvanična takmičarka "Elite" Milena Kačavenda postala je poznata široj javnosti kad se predstavila kao kuma Ane Ćurčić i u neku ruku njen PR zastupnik.

Pred ulazak u "Elitu", Kačavenda je podelila objavu sa jedne fan stranice, koja vodi do linka za njenu izjavu, gde ona ističe da neće imati svog PR menadžera, ali da je uradila nešto mnogo bolje.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, umesto žive osobe, Milenu će zastupati veštačka inteligencija. 

- Moram da se pohvalim, do sada niko to nije imao od učesnika. Napravili smo veštačku inteligenciju, za slučaj da se mnogi pomame, da pričaju i bave se mojim likom i delom... Odgovoriće im veštačka inteligencija, tačnije avatar. Priče su za sve spremne. Ko bude želeo da se igra sa kumom nacionale, nek se spremi. Opet kaže, ja ulazim da se družim i zezam, meni je ovo izazov. Moj životni izazov je samokontrola, podršku spolja nemam, poneću dršku bez metle, eventualno ću poleteti - prenela je jedna Jutjub stranica Mileninu izjavu, koja je osvanula na njenom fan profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com, Ilustracija

 

Pink je do sada zvanično saopštio imena prva tri takmičara. Osim Milene Kačavende, u "Zadrugu 7 - Elitu" ulaze i voditelj i novinar Marko Đedović, kao i mlada influenserka Vanja Bogićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

10.08.2023 16:25

Zanimanje "influenserka"... dođe mi kao : lenština, lezelebović, palamudisanje, drukara ... pa za sebe "izabraše" "ime novijeg datuma" (kumovi samome sebi)... po logici stvari. PREVOD : "Neko je - NEKO"-rečenica: (ili to želi), jer : tapka po tastaturi (od rada velikog : zadnjica ceo dan na stolici, odatle, valjda, "moderne" veće zadnjice da - ne možeš da prođeš na vrata, a mozak - pa kao mravčić... "Bitno zanimanje" : Bože oprosti = zove se influenser, umesto: Lezelebović ("LEZI LEBU, DA TE JEDEM") !!

kraki

10.08.2023 21:31

Ovu kumu bar razumemo kad prica, nije njanjava, nadam se da i ona ne uazi u Zadrugu ,,polupana i jadna ja niste bili u mojim cielama,, Valjda nece i ona prezivati u kreveu