SKANDAL BIVŠIH I BUDUĆIH ZADRUGARA! Izazvali incident u beogradskom klubu, kamere zabeležile OVO! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

06.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari i buduća takmičarka uhvaćeni u ludom provodu!

SKANDAL BIVŠIH I BUDUĆIH ZADRUGARA! Izazvali incident u beogradskom klubu, kamere zabeležile OVO! (PAPARACO)

Foto: Ilustracija

Bivši zadrugari Miljana Popović i Nenad Lazić Neca izašli su prošle noći u jedan poznati beogradski klub, gde su napravili pravu pometnju. Oni su se provodili do ranjih jutarnjih sati, a u jednom trenutku su sreli Anu Mariju Pavlović, cimerku svirepo ubijene Noe Milivojev i kandidatkinju za ulazak u "Zadrugu 7 - Elita".

Paparaco našeg portala uslikao je Anu Mariju i Miljanu tokom vrelog plesa koji su imale ispred šanka. Bivša i moguća zadrugarka su se zbližile, a koliko se glumica ludo provela, govore i njeni storiji na Instagramu.

Naime, nepoznati momak je u jednom trenutku prišao Miljani i sa njom krenuo da simulira akciju na podijumu za ples. Ona ga je naterala da klenke na kolena i glava mu se našla kod njenih intimnih delova.

Republika

Foto: Instagram.com

Neca usnimio Miljanu

Ali, nije samo Miljana pravila haos u klubu. Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, Neca se toliko opustio, da je jednog muškarca poljubio na silu, zbog čega je zamalo dobio batine u klubu.

- Miljana i Ana Marija su igrale prisno, a Neca je u jednom trenutku na silu poljubio nekog lika, zamalo da dobije batine, ali se situacija smirila brzo - navodi izvor sa lica mesta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Neca
Iako je Ana Marija išla na razgovore sa čelnicima "Zadruge", kako bi ušla u "Elitu", izgleda da do ovoga neće doći. Naime, kako je pre samo par dana otkrila, dečko joj je zabranio da uđe u rijaliti. Prethodno je najavila da će raskinuti sa njim, imati druge momke u "Zadruzi", pa se ponovo pomiriti sa dečkom, ali izleda da neće uspeti da ostvari svoje planove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading