ANITU ČEKA NOVI ŠOK NA DEDINJU: Nakon haosa sa Matorom, sledi SUOČAVANJE sa čovekom kog je JURILA! Biće BURNO!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović večeras oči u oči sa bivšim!

ANITU ČEKA NOVI ŠOK NA DEDINJU: Nakon haosa sa Matorom, sledi SUOČAVANJE sa čovekom kog je JURILA! Biće BURNO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje i otkrila da su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita" bivši zadrugari Anita Stanojlović i Marko Marković.

Njih dvoje su bili u žiži interesovanja na samom početku "Zadruge 6", kad je Anita odlepila za Markom, a tokom trajanja ovog rijalitija imali su i intimne odnose. Ipak, njihova romansa nije potrajala, iako ga je Anita jurila duži period i tvrdila da je ludo zaljubljena u njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Marko

Anita se prošlog meseca udala za Jovanu Tomić Matoru u Crnoj Gori, a nedavno je napravila haos na društvenim mrežama, kad je otpratila svoju partnerku na Instagramu zbog svoje posesivnosti.

Danas se u domaćim medijima pojavila vest da Anita ući u "Zadrugu 7 - Elita" zajedno sa Matorom, koja će pre toga navodno zatrudneti u Pragu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anita i Matora

Da li je ovo istina i da li će gostovanje sa Markom uticati na njen brak sa Matorom, ostaje da ispratimo.

Podsetimo, i Matora je bila više puta prisna sa Markom u "Zadruzi 6", a nakon izlaska iz rijalitija navela je čak i da je imala vrelu akciju sa njim u šteku, što je on za Republiku demantovao.

Kako smo ranije pisali, Marko se danas zaputio iz Podgorice ka Beogradu, a na aerodromu crnogorskog glavnog drama doživeo je dramu, kad se uplašio da avion neće poleteti zbog nevremena. Ipak, kako smo saznali, na kraju je sve proteklo u najboljem redu i on će večeras stići na gostovanje sa Anitom.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Šok

05.08.2023 12:36

Na kakav šok, nrzna Anita šta je to. Za nju nenpostoji ni šok, ni posledice, ni blam ni sram. Kad joj ne bude odgovaralo pitanje ona će reći: "Pa, neznam, nisam o tome razmišljala." I, svaki put, to je njen jedini komentar. Ona je neobrazovana, nezna da priča i nešto ovrazloži. Matora će joj slati odgovore porukama na mobitrl ali, to uglavnom kasni pa ona posle pokuša na nešto i odgovoriti. Matora sve to ne želi videti i priznati sama sebi i tako će biti dok se Matora konačno ne zasiti vagine i izvadi glavu iz Anitine.