MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Otkriveni burni detalji raskida, Anita POBEGLA iz stana!

Autor: P. R.

Zadruga

04.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji raskida Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, izbio skandal u stanu!

MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Otkriveni burni detalji raskida, Anita POBEGLA iz stana!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kao bomba je odjeknula vest da su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović okončale bračnu zajednicu koja je trajala manje od mesec dana, a kako se sada saznaje, za sve je kriva treća osoba, i to muška, koja se neprestano nabacuje bivšoj učesnici rijalitija "Zadruga".

Naime, kako navode domaći mediji, Matora i Anita su se žestoko posvađale zbog muškarca koji već neko vreme muva Stanojlovićevu, usled čega je nastao opšti haos u stanu.

- Sinoć je izbio haos u njihovom stanu, orilo se sve. Posvađale su se zbog muškarca koji uporno muva Anitu. Mnogo mu se sviđa i ne planira da odustane od nje. Stanojlovićeva je sinoć pobegla iz stana i nakon toga se više nije javljala Matoroj, koja je potpuno poludela i odmah ju je otpratila sa Instagrama. Jovana je inače prehlađena, nakon svađe se dodatno potresla, pa je čak završila i na infuziji. Doživela je nervni slom - otkriva izvor blizak bivšim zadrugarkama za Informer.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anita i Matora raskinule

Podsećanja radi, priča da su Matora i Anita raskinule potegla se kada se otkrilo da se bračni par više ne prati na društvenoj mreži Instagram, iako su pre manje od mesec dana stale na ludi kamen na ostrvu Sveti Stefan na Crnogorskom primorju. Kako je donedavno delovalo, u njihovom odnosu su "cvetale ruže", te su pričale i o proširenju porodice, međutim, brak je, po svemu sudeći, bio kratkog daha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

04.08.2023 11:43

Pa da, naisao dasa sa dobrim alatom. Sta ce joj Matorine sexi igracke.