ČELNICI PINKA DONELI ODLUKU KOJA MENJA SVE: Ovi detalji o Zadruzi 7 se kriju čak i od voditelja!

Autor:

Zadruga

30.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O novom projektu pod nazivom "Elita" govori se non-stop, a ovi detalji iznenadiće sve!

ČELNICI PINKA DONELI ODLUKU KOJA MENJA SVE: Ovi detalji o Zadruzi 7 se kriju čak i od voditelja!

Foto: Ilustracija

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, progovorila je o intervencijama koje je nedavno imala, pa otkrila koliko je sada zadovoljnija svojim izgledom, a onda se osvrnula na novi projekat, pod nazivom "Elita".

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Naišla sam na pozitivine komentare, a ja to radim zbog sebe. Često ima komentara da nisam zadovoljna svojim izgledom, ali iskreno mislim da ljudi ne treba time da se bave. Svaka žena je lepa i lepota dolazi iznutar, a da li ću se poigrati sa svojim telom, kosom, to zavisi od mene - rekla je Dušica.

Voditeljka je, zatim, progovorila o pripremama za sedmu sezonu Zadruge, koja će nadmašiti sve do sada viđeno:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Elita će definitivno biti najveći, najgledaniji i najskuplji projekat. Ne znam ni ja mnogo, jer se mnoge stvari kriju i najveće zvezde, a verujte mi da ni ja ne znam ni kad počinje. Ostaje ekipa, ostaje fantastična energija, ekipa koja diše za jedan projekat, želimo da zadovoljimo sve gledaoce, a ostalo zna samo produkcija, Veliki šef. Mnogi su pokušali da bace senku na ovu televiziju i ono šta sve radi, ali nisu uspeli. Iskreno, nije problem ako se nekom nešto ne dopada, ali mi smo se našli i dali sve od sebe, pokazali da smo odani jedni drugima, kolege se podržavaju i jedni drugima dajemo savete da budu još bolji i to uvek pobeđuje - rekla je Dušica u Premijeri.

Voditeljka ne krije uzbuđenje zbog najnovijeg projekta i svega onoga što Veliki šef polako priprema, a naglasila je da gledaoce očekuje neviđeni spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

30.07.2023 23:10

Mislim da joj je jos ostalo dupe da operise

Peca

31.07.2023 00:40

Jel to ova umišljena da je novinar. Recite joj da nije, ona je samo voditelj rijalitija, a to je velika razlika.