ŠOK TRANSFORMACIJA VODITELJKE ZADRUGE: Dušica Jakovljević nakon skidanja ZAVOJA prvi put u javnosti, evo kako izgleda posle OPERACIJA!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena na licu Dušice Jakovljević i više je nego očigledna!

ŠOK TRANSFORMACIJA VODITELJKE ZADRUGE: Dušica Jakovljević nakon skidanja ZAVOJA prvi put u javnosti, evo kako izgleda posle OPERACIJA!

Foto: youtube.com/Blic.rs

Dušica Jakovljević nedavno je imala intervenciju devijancije nosa, a sve zbog zdravstvenih problema s kojim se muči već duži vremenski period. Ipak, voditeljka "Zadruge" je tom prilikom, osim što je ispravila nos, odradila je i liposukciju ruku i podbratka.

Naime, Dušica je sada premijerno pokazala kako njeno lice izgleda, na kojem se i dalje mogu uočiti konci ispod brade, a promena je i više nego očigledna.

 

- Radila sam nehirurške intervencije, nisam odlazila u anesteziju. Pisalo se da mi je ovo peta operacija nosa, ali nije. Ovo je prva i jedina. Radila sam devijaciju nosa i ujedno estetiku. Kad već ležem na sto da uradim sve. Kao i liposukciju podbratka i ruku - istakla je Dušica na samom početku razgovora za Blic, te dodala:

- Nije me bolelo, nos uopšte ne boli. Mada moram sad da pazim kako spavam. Nisam otekla puno. Dva, tri dana budu veliki otici, ali ja nisam bila sklona tome. Imam zadržavanje vode, jer je još uvek podbradak pod otokom. Treba 20 dana da se to sve sredi i dođe na svoje mesto - ističe Jakovljevićeva i napominje da i više nego zadovoljna kako je sve ispalo:

- Zadovoljna sam operacijama. Pre tri godine sam imala prvu operaciju kada sam radila grudi. I sada sam nastavila. Bez plastike, nema fantastike (smeh). Za sada nemam u planu ništa da dorađujem. Rešila sam se delova koji su meni smetali. Nisam uspela da skinem treninzima višak. Ipak sam pod otocima, terapijom, pijem antibiotike. Moram da podignem imunitet - zaključuje voditeljka "Zadruge" za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mika

29.07.2023 06:21

Krestalica trebala da operiše glas.