PRVA FOTKA VODITELJKE ZADRUGE IZ PORODILIŠTA: Oglasio se ponosni otac, ovako izgleda Jelena Pešić nakon drugog POROĐAJA!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i bivša zadrugarka je na svet donela devojčicu Mionu

PRVA FOTKA VODITELJKE ZADRUGE IZ PORODILIŠTA: Oglasio se ponosni otac, ovako izgleda Jelena Pešić nakon drugog POROĐAJA!

Foto: Instagram.com

Jelena i Mladen

Voditeljka i bivša učesnica "Zadruge" Jelena Pešić se danas porodila, a na svet je donela devojčicu, kojoj je dala ime Miona. Njen suprug Mladen Vuletić podelio je prvu fotografiju iz porodilišta.

- Stigla nam je Miona. Volim te, ljubavi - napisao je Mladen.

Mladen je ovaj ovip stavio uz fotogorafiju, gde se vidi kako ljubi Jelenu u porodilištu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena i Mladen u porodilištu

Vest o Jeleninom porođaju prvi je podelio Mladenov prijatelj, koji mu je čestitao što je postao otac po drugi put.

Jelena i Mladen su prošle godine dobili devojčicu, kojoj su dali ime Mila, a i za drugu naslednicu su odabrali ime sa posebnim značenjem.

Značenje imena Miona

Prema podacima o poreklu imena, Miona označava – "onu koja je draga i mila"; "onu koja je mažena i pažena"; "onu koja je razmažena"; "onu koja je mazna i umiljata".

Neka druga pretpostavljena prenesena značenja imena su – "ona koja je čista srca"; "ona koja je sveža i lepa"; "ona koja brine o sebi"; "čistunica; pedantna osoba"; "ona koja je površna i brine samo o svojoj lepoti"; "ona koja je lepa i spolja i iznutra"; "ona koja se lepo neguje".

Pre samo nedelju dana Jelena je podelila fotografiju sa Mladenom i Milom, te priznala koliko joj porodica znači.

- Moje sklonište .... mir, spokoj, osmeh, snaga , radost..... moja porodica - napisala je tada Jelena, koja nije krila osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading