VRUĆ PAPARACO SA CRNOGORSKOG PRIMORJA! Marko Marković šeta plažom kao GRČKI BOG, sve puca od mišića! (FOTO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

15.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se skinuo, pa pokazao vrelo telo!

VRUĆ PAPARACO SA CRNOGORSKOG PRIMORJA! Marko Marković šeta plažom kao GRČKI BOG, sve puca od mišića! (FOTO)

Foto: republika

Letnja sezona na Crnogorskom primorju je uveliko počela, a otkako se šesta sezona "Zadruge" završila, mnogi rijaliti učesnici su upravo pobegli tamo kako bi vrele dane proveli na obali Jadranskog mora i, bar na trenutak, pobegli od kamera i znatiželjnih pogleda.

Tako je paparaco patrola portala Republike uhvatila bivšeg zadrugara i velikog zavodnika, Marka Markovića, koji je uživao na plaži u Petrovcu i svima pokazao svoje izvajano telo nalik grčkim bogovima. 

Naime, Marković se, kao sav normalan svet, baškario na obali mora u kupaćim gaćama plave boje, dok nema osobe koja se na plaži nije okrenula za njim. Nakon što se bućnuo u slanoj vodi, Marko je izašao i obrisao se peškirom, a zatim i legao na isti kako bi se prirodnim putem osušio i uhvatio koju boju.

Republika

Foto: republika

Marko Marković paparaco

Inače, da Marko nije zapostavio svoje treninge i nakon što je napustio imanje u Šimanovcima jasno je kao dan, jer je na njemu sve pucalo, što su potvrdili i uzdasi lepšeg pola.

Republika

Foto: republika

Marko Marković paparaco

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading