ŠOK-BOMBA U ŠIMANOVCIMA: U "Zadrugu 7" ulazi jedno od NAJPOZNATIJIH imena sa domaće scene!

Autor:

Zadruga

07.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova osoba će biti tajni takmičar, svi će se šokirati kad je budu ugledali u studiju!

ŠOK-BOMBA U ŠIMANOVCIMA: U "Zadrugu 7" ulazi jedno od NAJPOZNATIJIH imena sa domaće scene!

Foto: Ilustracija

Bliži se početak sedme sezone "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita", a svakoga dana se pojavljuju nova imena mogućnih takmičara. Televizija Pink još uvek nije zvanično potvrdila nijednog učesnika, ali je kasting u toku, a najčešće se ovih dana kao mogući takmičari pominju Milena Kačavenda, Filip Car, Maja Marinković, Taki Marinković, ali i Ana Ćurčić i Aca Bulić, koji su nedavno javno ozvaničili svoju vezu.

Republika

Foto: Ilustracija

 

Ono što je sigurno je da je produkcija "Zadruge" spremila velika iznenađenja za ovu sezonu, što su najavili vlasnici televizije, ali i voditelji, a ovo je za Republiku potvrdio i dobro obavešten izvor, koji je upućen u gradske priče.

- Ove godine će se publika šokirati kad bude videla ko je tajni takmičar. U "Zadrugu" će ući jedno od najpoznatijih imena sa domaće scene. Pregovori su u toku, verujte mi, sve će izuti iz cipela, tako se priča po gradu, svi su uzbuđeni - započinje naš izvor i dodaje:

- Tu osobu svi znaju i malo je reći da će publika biti šokirana kad je bude ugledala u studiju u Šimanovcima - zaključuje izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Podsetimo, prošle godine je tajni takmičar bio Zvezdan Slavnić, koji je bio glavni akter "Zadruge 6", dok su prošlih godina to bile takmičari poput Sandre Rešić, Nadice Zeljković, Vuka Moba, Vladimira Tomovića itd. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading