KAKAV BLAM ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Pobednica Zadruge 6 ne trpi kritike, briše komentare i ubeđuje sebe da je SVI VOLE!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić raskrinkana, pratilac je iskritikovao, pa shvatio da je njegov komentar uklonjen!

KAKAV BLAM ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Pobednica Zadruge 6 ne trpi kritike, briše komentare i ubeđuje sebe da je SVI VOLE!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, nedavno se oglasila povodom brojnih negativnih komentara, koji su naprasno nestali, pa Nikolićeva dobija samo komentare podrške ispod fotografija na Instagramu.

Aleksandra se u emisiji "Narod pita" pravdala kako nije zaključala komentare, a onda je usledilo raskrinkavanje. Naime, ispod njene najnovije fotografije osvanuo je komentar kako pobednica zapravo briše sve negativne komentare i poruke, kako bi se stekao utisak da niko nema zamerku na njen račun, iako je istina drugačija:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

"Mnogo više pozitivnih komentara i podrške samo ako brišeš negativne.Devojko, sama sebe ubeđuješ u laž, napišemo nešto slabo, već za par minuta nema komentara. Koliko jadan moraš biti da sam sebe ubeđuješ da si dobar i da te neko podržava ... Žao mi je Filipa, ne tebe, on je kul dečko, zaslužuje više" - glasio je jedan od komentara.

Čini se da pobednica ne trpi kritike na svoj račun, već joj samo prijaju pohvale, te se trudi da fanovima predstavi sebe u potpuno drugom svetlu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading