PUKLA BRUKA POBEDNICE ZADRUGE 6 UŽIVO NA PINKU: Isplivala kompletna istina o akciji Aleksandre i Zvezdana, Car "na aparatima!"

Autor:

Zadruga

30.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić raskrinkana u emisiji "Narod pita!"

PUKLA BRUKA POBEDNICE ZADRUGE 6 UŽIVO NA PINKU: Isplivala kompletna istina o akciji Aleksandre i Zvezdana, Car "na aparatima!"

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić

U sinoćnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Marka Petruševića Petrućija i Anastasiju Stanojević Palčicu, koji su iskreno komentarisali svoj odnos, ali i bivše zadrugare, a na red je došla pobednica, Aleksandra Nikolić.

Naime, Palčica je odlučila da raskinka Nikolićevu, pa je pokazala njen snimak iz izolacije sa Zvezdanom Slavnićem, kao i snimak Filipa Cara, koji je priznao da će momentalno ostaviti Aleksandru ukoliko vidi da je ipak došlo do poljupca sa Zvezdanom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

 

Iako Nikolićeva tvrdi da nikada nije poljubila Zvezdana, na snimku se jasno vidi da je Slavnić uspeo da joj se približi dovoljno, da bi je dodirnuo usnama, a Aleksandra tvrdi da se toga ne seća i da je bila potpuno pogubljena.

Republika

Foto: instagram.com/z.h8_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

30.06.2023 14:08

I, sta je postigla time, samo da pokvari nekom odnos, to je iskompleksirani kepec i mala kalastura, fuj

Ana

30.06.2023 16:22

@Vesna - To je zavist, ljubomora i pakost. I Palčica bi ali ne ume i neće je ovi (po njima ) bitni muškarci. Ne branim Aleksandru ali, Palčica nije ništa rekla što već nismo pročitali. Ona kao i Ivan Marinković skuplja naslove i nepouzdane a najčešće i neproverene ili netačne informacije pa se onda oseti sav važan i snažan da preti. Ali, on je sitan i nevažan, niko ne ceni i ne veruje u ono šta on kaže. Tako i Palčica, sva istraumirana i histerična, lažna i nemoćna.