ALEKSANDRU NIKOLIĆ PRETUKAO BIVŠI DEČKO, PA JE IZBACIO NA GRANICI KAO KRPU: Pobednica Zadruge 6 krije prošlost kao zmija noge!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić tvrdi da je sada potpuno druga osoba, a moli Boga da se ovi detalji zaborave!

ALEKSANDRU NIKOLIĆ PRETUKAO BIVŠI DEČKO, PA JE IZBACIO NA GRANICI KAO KRPU: Pobednica Zadruge 6 krije prošlost kao zmija noge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, ima poprilično burnu prošlost, koju sada krije kao zmija noge, trudeći se da sebe predstavi u potpuno drugom svetlu, iako gledaoci i verna publika rijalitija pamti sve.

Njeno učešće u Zadruzi 4 izazvalo je pažnju, kao i tadašnja ispovest zadrugarke da ju je dečko izbacio na granici, bez novca i telefona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, Alekasndru Nikolić jednom prilikom bivši dečko zvao je da dođe u Makedoniju kako bi se pomirili, međutim do toga nije došlo. Nikolićevu i njenu drugaricu taj njen bivši dečko izbacio je tada na granici i ostavio ih bez telefona i novca. Zbog svega je Nikolićeva bila jako očajna, jer kod sebe nije imala niša.

- Onda je ta njena drugarica uspela nekako da uhvati wifi i da pozove jednog našeg poznatog pevača koji je tada bio u Makedoniji. I on ih je na svu sreću pokupio jer je u tom trenutku išao ka Srbiji iz Makedonije. Ono na usni sto je imala na snimanju, to je sve od njega. Bila je cela otečena. I jako loše psihički - govorila je tada njena drugarica, nakon čega se pojavio i ekskluzivan snimak.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading