DRAMA NA PINKU, DEDINJE SE ORILO: Mikica pobegao iz studija, Miljan napravio HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.07.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić i Miljan Vračević doveli atmosferu do usijanja!

DRAMA NA PINKU, DEDINJE SE ORILO: Mikica pobegao iz studija, Miljan napravio HAOS! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević i Mikica Bojanić došli su u sukob mišljenja tokom emisije ,,Narod pita. Nakon čega se Miljan malo našalio na Bojanićev račun, zbog čega je on izgoreo od besa, pa kako nije razumeo bivšeg zadrugara i cimera, napustio je emisiju. 

- Mi smo se dogovorili da se zaje**vamo, možda jesam malo preterao, ali smo se dogovorili, bila je i Slađa tu, može da potvrdi - rekao je Miljan, a Bojanić je ustao i krenuo da napusti emisiju.

- Mene ne zanima njegova služba, a ti si došao u četrdeset i sedam godina da budeš neko. Čoveće prodao si kvaran auto i pobegao u Kanadu, pominjao si moje drugare, a ne poznaješ ih - rekao je Miljan.

 

 

Ma šta je sa tobom, ljudi ne smeju da komentarišu ništa. Svi smo videli šta je on izgovorio Slađi, ti si bre pokrenuo priču za Milicu - rekao je Milkica.

- Koliko si ti ljigav, sram te bilo ja to nisam pokrenuo. Njega je sada zvao Marinković da bi mene provocirao - dodao je Miljan.

- Šta te briga ko me zvao - dodao je Mikica.

- Ma progovori smrade, tebe je zvao Ivan da me podje*avaš - rekao je Miljan.

 

 

- Što ne kažeš da te je zvao - ponavljao je Vračević i skoro je došlo do sukoba, kada je Vračević ustao i gurnuo Bojanića, nakon čega ih je obezbeđenje radvojilo.

Bojanić se iznervirao, pokupio svoje stvari i napustio emisiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading