OTKRIVAMO! Ovo su imena učesnica Zadruge 7 Elita, za mnoge ćete se ŠOKIRATI, jer ih znate iz prethodnih rijalitija!

Autor:

Zadruga

01.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenici publike starijih formata Ivan Ljuba, Vladimir Arsić Arsa, Saša Ćurčić i drugi bi trebalo da se nađu od septembra oči u oči!

OTKRIVAMO! Ovo su imena učesnica Zadruge 7 Elita, za mnoge ćete se ŠOKIRATI, jer ih znate iz prethodnih rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Veliko interesovanje za novi projekat koji na jesen startuje na televiziji Pink vlada već sada, a kako smo saznali, "Zadruga 7 elita" najverovatnije će okupiti pobednike koji su se takmičili u "Farmi", "Dvoru" i "Velikom bratu".

Kako smo saznali, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, kao što su Ivana Ljuba, koji je prvi pobednik "Velikog brata", tu je i Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi. Ideja velikih rijaliti-fanova koji svakodnevno pišu na društvenim mrežama koga bi voleli da vide jeste da se vrate i Miloš Bojanić i starleta Stanija Dobrojević, bez koje rijaliti-format definitivno ne može da prođe.

Foto: facebook.com/IVAN LJUBA

Ivan Ljuba

 


- Kasting za učesnike za rijaliti "Zadruga 7 elita" uveliko traje i tako će biti u naredna dva meseca. Još je sve sveže, a ideja je napretek. Mnogi bi da budu učesnici novog projekta, a nekoliko kandidata je već potvrdilo da su u pregovorima s produkcijom. Usput se od vernih fanova rijalitija koji pišu koga bi voleli da vide u novoj sezoni rodila i ideja da se okupe i na male ekrane ponovo vrate pobednici "Farme" i "Velikog brata". U pitanju su Ivan Ljuba, koji je pobedio u "Velikom bratu" 2006, kao i Saša Ćurčić. Miloš Bojanić je takođe zanimljiv učesnik, budući da se pokazao kao veliki radnik na "Farmi". Pored njih, zanimljivi su i pobednici Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski i Žarko Stojanović - priča nam upućen izvor i dodaje da se sve za sada strogo čuva u tajnosti:

Foto: ST/N.PANČIĆ

Đani Ćurčić

 


- Još se ne priča ni o čemu pošto produkcija na kraju odlučuje šta će i kako će. Kao i svake godine kada su takmičari u pitanju, kada odu na razgovor s produkcijom, ne smeju da pričaju o uslovima za rijaliti. Visine honorara će se, kao i do sada, držati u tajnosti, kao i datumi kada će se ko useljavati na imanje jer neće svi ući na početku rijalitija.


Kako smo saznali, ideja je bila da deo rijalitija bude i pevačica Bebi Dol, ali je ona morala da odbije dobru ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol

 


- Mnogi su pričali da bi Bebi Dol volela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duže. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i poseta da se posveti bilo čemu drugom - kaže nam izvor i dodaje da verna publika po društvenim mrežama piše da bi volela da vidi i pobednika "Dvora" u novoj sezoni:


- Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju "Dvor" i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni. Opet kažem, sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja.

Foto: printscreen/youtube.com

Ivan Ivanović Đus

 


Inače, iako su se pojavile priče da rijaliti počinje u oktobru, s Pinka su poručili da sve ipak startuje u septembru, onako kako je publika do sada i navikla.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

Dušica: Oborićemo sve rekorde gledanosti


Voditeljka Pinka Dušica Jakovljević kaže za medije da veruje da će predstojeća sezona oboriti sve rekorde gledanosti, te i da produkcija vrlo dobro zna šta radi.

 


- Mi smo na Pinku navikli da postavljamo standarde i da rušimo sopstvene rekorde, a rejtinzi pokazuju da niko u tome ne može da nas prati i da nam niko nije čak ni blizu. Znam da ćemo napraviti najbolji projekat do sada, svaka karika u tom lancu funkcioniše besprekorno i apsolutno predano i posvećeno. Iako veoma malo znam o tom projektu, osećam pokretačku energiju i energiju uspeha - rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading