ZVEZDAN TRAŽI DA GA SAHRANE PORED KSENIJE PAJČIN: Slavnić u teškom zdravstvenom stanju, odbija pomoć!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić zabrinut za sina, Zvezdan samo želi jedno!

ZVEZDAN TRAŽI DA GA SAHRANE PORED KSENIJE PAJČIN: Slavnić u teškom zdravstvenom stanju, odbija pomoć!

Foto: Foto Nemanja Pančić, Miloš Rafailović, E stock

Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić se već neko vreme oseća loše, a da izgleda veoma iscrpljeno poručuju mu i pratioci na društvenim mrežama. 

Slavnić svakodnevno ima gušenja, ali odbija da ide na pregled, zbog čega je njegov otac Zoran Moka Slavnić u panici, pa se moli Bogu da Zvezdan dođe sebi.

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Zvezdan je imao operaciju srčane aorte dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Kruševcu, a posle je dobio i emboliju pluća. On svakodnevno mora da koristi terapiju kako bi ostao u životu, ne sme da se izlaže stresu, a i ovo promenljivo vreme mu ne ide na ruku. Moka ga već danima moli da ode na preglede, ali Zvezdan ne želi u bolnicu. On je imao sreću što ga je taj problem strefio baš u zatvoru, to mu je i spasilo život. Uradili su mu jako komplikovanu operaciju, ali opasnost nije prošla - govori za Svet izvor blizak Slavniću.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

 

– On je ozbiljno bolestan, terapiju mora redovno da uzima, stalno da ide na kontrole, a on to ne radi. Plus, čim mu padne imunitet, odmah mu se aktivira psorijaza, otvaraju mu se rane po telu, koje na ovoj vrućini mogu lako da se infi ciraju, a nekad mu alergije prave i ozbiljan problem, pa ne može da diše. Realnost ga je udarila u glavu po izlasku iz rijalitija jer je ostao bez novca, bez devojke, nema posao i sve to dodatno pogoršava njegovo zdravlje koje je odavno baš narušeno. Ocu govori da ne želi kod doktora jer ako je nešto suđeno, desiće se. I u Zadruzi je odbijao da ode na pregled, govorio je da ga, ako umre, sahrane pored njegove najveće ljubavi Ksenije Pajčin, jer ga je jedino ona iskreno volela - objasnio je izvor.

Da podsetimo, Zvezdan je nedavno raskinuo sa Anđelom Đuričić, zbog čega prolazi kroz težak period, a nema sumnje da je i to uticalo na njegovo zdravstveno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Dokle više?

30.06.2023 14:49

Slavnići se ponašaju veoma"neslavno". Ovaj prosi na tiki-toku, matori soli u štampi... Čemu ova jadikovka nad sudbinom i patetisanje u medijima? Ako je stvarno tako, i ako ti je stvarno stalo, zna se kako možeš da pomogneš. Njihovo javno eksponiranje je već odavno rupa u dnu. "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka."

Sačuvaj Bože

30.06.2023 14:53

Užas, raspad. Da ovo zlo sahrane pored anđela??? Sačuvaj, Bože! Kakav bolesnik manipulativni!!!

Odgovori 10 5
Vojvotkinja Tolstoj

30.06.2023 15:21

bože, budale ! Težak manipulator... Samo je on centar sveta - svima... E, pa =NIJE! Te ovo će uraditi sebi, te ono... samo on pa on...Da bi sada neko došao da ga leči, da se pekmezi... A kako može kad je (tako) bolestan da skače do plafona (seks sa ovom, onom...), kako može da obleće oko (crnog)stola, po dvorištu... "izšprinta" 2 kilometra svaki dan... Ne može bolestan, NE ! (Ako je bolestan)... Nego nije u centru pažnje. I ne treba niko da se osvrće na njegovo (manipulatorsko) ponašanje. Da je bolestan - možda i jeste ... psihički. Dosta više : ja pa ja ! Šta si tražio - to si i dobio. Shvati, da ste ti i tvoj tata nebitni likovi... Još si i dobro prošao : nije li te sramota da pečenje Zoline mame bacaš na Anu (to više niko i ne pominje). Kao i tvoje seksualne aktivnosti da gleda tvoja porodica (tvoju smrdljivu guzicu) i ceo svet da to gleda, BLJAK BRE !!

Odgovori 11 12
Ррррррр

30.06.2023 22:42

Ако се окупа неће имати ране по телу