CAR IZBEGAO OKRŠAJ SA KRISTIJANOM, PA MU UPUTIO JASNU PORUKU: Evo šta čeka Golubovića, Filip sve organizovao!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se direktno Kristijanu obratio, ima posebnu ponudu za njega!

CAR IZBEGAO OKRŠAJ SA KRISTIJANOM, PA MU UPUTIO JASNU PORUKU: Evo šta čeka Golubovića, Filip sve organizovao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pred početak sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita" ispred Pink televizije pojavio se bivši zadrugar Krisitjan Golubović, koji je video najavu da će se pojaviti i Filip Car, njegov ljuti rival. Podsetimo, Filip je prozivao Kristijana, nakon čega mu je on najavio suočavanje.

Međutim, u emisiju je došla samo Aleksandra Nikolić, Filipova verenica, koja je bila preplašena zbog Kristijanovog prisustva ispred televizije, dok je Car sedeo u svoja četiri zida.

Republika

Foto: ATAImages

 

Golubović je želeo da stavi sve karte na sto i suoči se sa Filipom, koji ga je neprestano prozivao u rijalitiju, ali Car je to i sinoć izbegao, pa se oglasio na svom Instagram profilu i objasnio kakve namere ima, kada je Kristijan u pitanju:

- Danas pravim jutjub kanal i večeras ili najkasnije sutra objavljujem svoj prvi klip, gde ću pričati o situaciju između mene i Kristijana i takođe ću mu ponuditi nešto što znam da on kao sportista neće odbiti - napisao je Filip na svom Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ana

27.06.2023 15:08

Hoce Car malo da zaradi na Yutub kanal.Sinoc si izjavio da si lagao sve sto si iznosio za Aleksandru.Ona tvoja cuvena recenica.Kad si lagao onda ili sad.Znamo da zelis da odbranis nesto sto je neodbranjivo zbog svoje porodice i prijatelja.