NE TETOVIRA SE KLJUČ ZBOG "OČUHA!" Ćerka Ane Ćurčić krije mračnu tajnu, isplivali šok detalji o njenom odnosu sa Zvezdanom!

Autor:

Zadruga

25.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Kovačević, ćerka Ane Ćurčić, ni dan-danas se nije oglasila na ovu temu o kojoj bruji javnost!

NE TETOVIRA SE KLJUČ ZBOG "OČUHA!" Ćerka Ane Ćurčić krije mračnu tajnu, isplivali šok detalji o njenom odnosu sa Zvezdanom!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Tokom sinoćnje emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrivene su mnoge mračne tajne zadrugara, a gledateljka iz Leskovca obelodanila je detalje o životu Ane Ćurčić, koja se, kako ona tvrdi, potpuno lažno predstavila publici.

Naime, gledateljka je bila upućena u Anin život sa Zvezdanom Slavnićem, pa je javno postavila Ćurčićevoj određena pitanja, koja su se čak ticala i njene dece, odnosno ćerke, koja je tetovirala Slavnića:

Republika

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

 

- Ana je davala novac na kamatu, Ivan je sve istinu rekao. Drugovi koji idu u kladionicu su je viđali, po tri ili četiri muškaraca je bilo, radili su zajedno ili kako se kaže, a posle su davali novac kamatašima. Zvezdan je njoj samo bio telohranitelj, džoistik je bio Ana i samo je određivala. Ona je prodala Zvezdanov stan, kome je dala trećinu novca? Kamatašu, kad su držali kafu. Zvezdanova majka je dala njoj jedan deo novca, jedan su vratili ljudima za hipoteku. Zvezdan je uradio sve ružno sa pečenjem, to ne opravdavam, žena sam. Njega je žena dovodila do ludila koje je nezdravo. Ćerka tetovirala ključ i Zvezdan, da li je to normalno? Što nije maćehu istetovirala koja je sedela i čuvala je dok je ova bila sa Zvezdanom? Očuha da tetovira? Ne znam da li to baš tako se tetovira - rekla je gledateljka iz Leskovca.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

25.06.2023 10:50

Kakve budalaštine napriča ova iz Leskovca. Nije nikad ni čula za Zvezdana i Anu a kamoli za njihov život, prodaju stana lli Slavicu. Koliko moraš biti glup, tup, pokvaren i jadan pa da poveruješ jednom Ivanu Marinkoviću koji je prokockao ušteđevinu Goce Tržan dok su bili u braku, alkohol ga uništio pa je išao na lečenje, devojka Jelena ga napala nožem zbog njegovog nasilnog ponašanja, kćerka godinama zbog sramote nije želala kontakt sa njim, dete sa Miljanom nije priznao i video 5 godina a zbog nade da će pobediti u Zadruzi počeo je da ga šeta ( kad Marija zagalami da retko dođe videti dete ), čak od "tuge" pustio i suze, pričali su da je krao neke kobasice..., ima još mnogo toga. Eto, ja sve pročitala i čula pa sad treba i da kažem kako ja znam Marinkovića. Istina je da znam za njega samo kao bivšeg muža Gocinog kojeg se jedva rešola zbog problema sa alkoholomi kockom. Zato, gospođo iz Leskovca zapitajte se kakav ste vi čovek? Zašto ste tako prljava osoba pa u sve uvlačite Aninu kćer? Da li će neko, poput vas , sutra reći zašto je Ivanovoj kćeri očuh kupio nešto, zagrlio je ili bilo kakav normalan gest prema toj devojčici sa kojom živi i u braku je sa njenom majkom, da li će neko to protumačiti ružno i pokvareno kao ova žena iz Leskovca? Sram te bilo ženo, da li si ti i žene poput tebe majke, kćeri, bake ili sestre nečije?