PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON ANINOG GOSTOVANJA: Stavlja se tačka na sve priče, OVO otkriva istinu!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović nakon burne noći, otkrila ko će večeras biti gost.

PRVO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ NAKON ANINOG GOSTOVANJA: Stavlja se tačka na sve priče, OVO otkriva istinu!

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Tokom dugih devet meseci, koliko su proveli u šestoj sezoni "Zadruge", Miljan Vračević i Predrag Lazić Peca često su ulazili u verbalne duele i nisu odstupali od svojih stavova koje će ove noći suprotstaviti opet, u emisiji "Narod pita"!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Peca Lazić i Miljan Vračević

 

Miljan i Peca često su se svađali, što za crnim stolom, što van njega, a kako sada, s vremenske distance, gledaju na svoje sukobe u "Zadruzi", govoriće ove noći u studiju TV Pink.

Na Instagram profilu oglasila se i Milica Mitrović, koja je potvrdila da će se večeras u studiju odigrati žestoko suočavanje. 

Foto: Instagram.com

Zadruga Narod pita

 

Kako gledaju na svoje sukobe i prijateljstva sa drugim zadrugarima, šta su im zamerile porodice po izlasku iz "Zadruge", ali i kako gledaju na aktuelna zadrugarska zbivanja saznaćemo ove noći, odmah posle emisije "Amidži šou"! Voditelj će biti Darko Tanasijević!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cg

20.06.2023 15:08

bambi pravi razvode,intrige,zivi svoj zivot kroz glupe zadrugare

Milan

21.06.2023 20:10

Peca i Neca,dva neandrtalca,hteli da budu pametni ali se totalno pogubili,oni sole pamet drugima a ne znaju gde su šuplji,ustvari Neca zna i verovatno to koristi.Sada je u prilici da lakira noktice i stavlja karmin,to mu je baš nedostajalo,ali kada prica i vrti dupetom to mu ide od ruke.Bolje da ih je majka vodila kod logopeda da ne frfljaju nego što ih pustila da se brukaju