MILICA MITROVIĆ NAJAVILA GOSTOVANJA: Saznaće se istina o Maji i Caru!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita"

MILICA MITROVIĆ NAJAVILA GOSTOVANJA: Saznaće se istina o Maji i Caru!

Foto: YouTube//Printscreen

Milica Mitrović, supruga vlasnika "Pink Media Group" Željka Mitrovića i direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, otkrila je na svom Instagram profilu goste večerašnje emisije "Narod pita".

U studio kod voditeljke Ivane Šopić stižu Slađana Lazić i Lazar Čolić Zola, koji su uplovili u romansu pred sam kraj "Zadruge", a večeras će pričati o tome da li se njihov odnos nastavio, kako se sada slažu, a odgovaraće i na pitanja verne publike.

Foto: Instagram.com

Najava Milice Mitrović

Prethodno je bivši zadrugar Nenad Lazić Neca na svom Instagram profilu otkrio da će u nedelju on gostovati u "Narod pita". Kako je Slađa najbolja drugarica Maje Marinković, a Zola najbolji drug Filipa Cara, njih dvoje će zasigurno otkriti i nešto novo o ovim bivšim zadrugarima. Maja trenutno uživa u vezi sa Bilalom Brajlovićem, dok je Car u Crikvenici sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Maja i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading