MILICA BESNA KAO RIS ZBOG POMIRENJA MAJE I BILALA: Pre samo nekoliko dana je bio intiman sa njom, a sada ga gleda u zagrljaju bivše!

Autor:

Zadruga

11.06.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović ne krije da se nadala vezi sa Bilalom Brajlovićem!

MILICA BESNA KAO RIS ZBOG POMIRENJA MAJE I BILALA: Pre samo nekoliko dana je bio intiman sa njom, a sada ga gleda u zagrljaju bivše!

Foto: ST/Nikola Mutić

Milica Veselinović

Pomirenje Maje Marinković i Bilala Brajlovića mnoge je iznenadilo, a posebno njegove bivše, koje su se smenjivale do poslednjeg dana Zadruge 6.

Nakon zajedničkih fotografija, oglasila se Milica Veselinović, koja je bila intimna sa Bilalom, pre samo nekoliko dana, a zadrugarka nije mogla sakriti bes zbog novosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Ja rijaliti ne igram napolju, drago mi je što je Bilal ostao pri svom stavu - ironično je rekla Veselinovićeva za Pink.rs.

- Naravno da ostajem pri svom stavu, to je dečko koji se meni dopadao iskreno. Tek sam izašla, želim da sumiram sve utiske, ali ja neću ostati pri svom stavu, kao što je i on, pa ga pogazio ubrzo. Ko razume, shvatiće - dodala je Milica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

12.06.2023 00:36

Milica je lepotica,sva prirodna i drazesna za razliku od one izoperisane nakaze