ŠOK OBRT! Ana Ćurčić DEMANTOVALA sve navode kume MIlene Kačavende, ZANEMELA nakon brojnih saznanja: Deca su mi preživela PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.06.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nakon izlaska iz ''Zadruge'' šokirana saznanjima iz spoljnog sveta, u prvom intervjuu demantovala priče kume Milene Kačavende.

ŠOK OBRT! Ana Ćurčić DEMANTOVALA sve navode kume MIlene Kačavende, ZANEMELA nakon brojnih saznanja: Deca su mi preživela PAKAO! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić je osvojila drugo mesto u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' u kom je prevarena i ostavljena, a sada je dala svoj prvi intervju nakon izlaska.

- Naravno da sam očekivala pobedu, kako je narod glasao tako je. Moralni sam pobednik, tako da je meni to sasvim dovoljno - rekla je ona, pa progovorila o odnosu sa Milenom Kačavendom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto

- U odličnim smo odnosu, 25 godina smo prijatelji. Imale smo pauze u druženju - priča Ana i dodaje da će tek morati da vidi šta je njena kuma sve iznosila u javnost i da li joj je zaista odmogla da pobedi kako se priča.

Ana se osvrtala i na Kačavendine izjave da je dolazila da joj pomogne dok je bila krvava, pretučena, da je bila tu uz nju u najgorim momentima.

- To što ste mi sada ispričali, to nije tačno. To demantujem - rekla je šokirana Ana, pa je prokomentarisala Šmizlu: ''Izdala me je!''

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić o Mileni Kačavendi

Majka Ane Ćurčić osvrnula se i na svoje loše zdravstveno stanje.

- To je potres mozga mali koji sam imala kada je Zvezdan maltretirao nju, nije mi bilo dobro i ja sam otišla u selo.

Ana je prokomentarisala i izjavu Ace Bulića da bi je rado oženio, pa otkrila da li postoji šansa da se pomire.

- Bože, to su gluposti, ma kakvi. Mi smo samo prijatelji, on ima svoju ozbiljnu vezu, ja sam milion puta samo da mu ne napravim problem.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić o Aci Buliću

Ana je otkrila šta će reći i sinu i ćerki kada ih bude ugledala.

- Videću šta je iznošeno i da im objasnim, ne mogu to da izbegnem, a mislim da su mi deca proživela pakao.

Ćurčićeva se osvrnula i na to da li će se sresti sa Zvezdanom, pa makar da on uzme svoje stvari, kao i da li je postojala šansa da se pomire.

- Nema ništa njegovo u mom stanu, ja sam to sve izbacila onog momenta kada me je ostavio. Stvari njegove majke su tamo, ne znam da li je to odneseno. Njegovoj majci se neću javiti nikad u životu, ja imam svoju decu, svoj život. Mislim da me čeka tek novi haos, ali kod mene u životu ide sve težim putem. Sa Zvezdanom nije bilo nikada šanse da se pomirim, degradirajuće mi je da me neko i pita da li bih se pomirila, želim u sve najbolje i to je to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tea

10.06.2023 14:30

Ne bi se pomirila jer je Zvezdan neće. Nije pobedila jer narod je prepoznao da je lažljivica i manipulatorka. Hvala Bogu da je više nećemo gledati. Odvratna je, sva njanjava i slinava.