"ISPADA DA MI JE SVAKI BIVŠI GEJ" Original Stanija protiv "Stanije iz Užica", odgovorila na navode da Marko voli ISTI POL!

Autor:

Zadruga

26.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićeva se oglasila i progovorila o svom odnosu sa Markom!

"ISPADA DA MI JE SVAKI BIVŠI GEJ" Original Stanija protiv "Stanije iz Užica", odgovorila na navode da Marko voli ISTI POL!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Stanija, Marko i Slađa

Slađana Lazić zajedno sa Anom Ćurčić danima ratuje protiv Žane Đorđević i Marka Markovića. Nakon što su zadrugari povezali Nenada Lazića Necu i Marka, Slađa je otkrila da je došla u posed poruka, gde se vidi da je Stanija Dobrojević ostavila Markovića zbog navodnog odnosa sa muškarcem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić, "Stanija iz Užica"

Dobrojevićeva se oglasila i demantovala ove navode i odbrusila "Staniji iz Užica".

- Ako je suditi po ovakvim pričama, ispada da je svaki dečko sa kojim sam bila u rijalitiju gej. Mogu ljudi da pričaju i izmišljaju šta god žele, ali jedina istina je da smo Marko i ja imali jednu lepu ljubav i vezu gde je vladalo potpuno poverenje. Tako da nikakve sumnje ne postoje! Dečko je lep, lože se na njega i devojke i muškarci, a kad ne dobiju od njega šta žele, onda ide priča da je gej - poručila je Dobrojevićeva za Pink.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading