ŠOK IZDANJA ANE ČURČIĆ! Pogledajte kako je Zvezdanova bivša izgledala pre "Zadruge" i svih OPERACIJA, totalna promena! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.05.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića ranije uopšte nije ličila na sebe!

ŠOK IZDANJA ANE ČURČIĆ! Pogledajte kako je Zvezdanova bivša izgledala pre "Zadruge" i svih OPERACIJA, totalna promena! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aktuelna učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, privukla je veliki pažnju javnosti kao prevarena žena koju je Zvezdan Slavnić javno osramotio uplovivši u vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Da Ana voli da se neguje i da radi na svom fizičkom izgledu govore njene fotografije iz mladosti, na kojima se Ćurčićeva i te kako razlikuje od onoga kako danas izgleda.

Naime, osim što se tada farbala u tamnije nijanse i drugačije se šminkala, ona je zatezala lice, a nije odolela ni trendu uvećavanja usana. Osim toga, Ćurčićeva je ranije nosila i naočare za vid, što je takođe doprinelo njenom drugačijem izgledu.

Ono čemu je ostala dosledna je duga kosa, koju neguje i pred kamerama.

Podsetimo, Ana je tokom boravka u Beloj kući otkrila brojne pikanterije iz ljubavi sa Slavnićem, ali i Acom Bulićem sa kojim je bila dugo u vezi. 

Republika

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Aca Bulić, Ana Ćurćić, Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

21.05.2023 10:15

A ko izgleda isto sa 20 i sa 47 godina? Bila je i ostala lepa, a jedino je popunila usne, što je dobro.