ZVEZDAN SE DRAKONSKI RUGA LJUBAVNICI: Anđela istrćila zadnjicu i hoda kao patka, Slavnić je potpuno SKINUO! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesne scene u rijalitiju!

ZVEZDAN SE DRAKONSKI RUGA LJUBAVNICI: Anđela istrćila zadnjicu i hoda kao patka, Slavnić je potpuno SKINUO! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Zadnjica Anđele Đuričić postala je glavni predmet sprdnje na društvenim mrežama, a po svemu sudeći, i njen partner iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, rešio je da krene koracima većina i podsmeva se svojoj ljubavnici iza leđa.

Naime, u video klipu koji je osvanuo na internetu, mlada Crnogorka ušetala je u izolaciju savijene kičme i čudnog hoda, kako bi što više istakla svoju pozadinu. Urnebesna situacija podstakla je i Slavnića, koji je samo u gaćama stajao u prostoriji, te se Đuričićevoj iza leđa narugao.

Zvezdan je otišao korak dalje, te je svoju ljubavnicu izimitirao, dok se ona samo smejala.

"Al' je lik sprda, dok ona lomi u kuku zbog njega", "E mučenice, posle Zadruge neće znati gde će prvo, da li kod ortopeda ili psihijatra", "Žalosno, kakav par", "Zvezdan je ponizio za ceo život, samo joj glavu još nije stavio u WC šolju", "Sprdnja od devojke, čak je i Zvezdanu smešna", "Seljačina, neka pogleda prvo sebe, pa nek se smeje devojci", samo su neki od komentara ispod videa, koji možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading