ANA PREOTELA DEČKA ZORICI! Zadrugarka se folira jer sprema PAKLENU OSVETU, anonimno joj slala PRETEĆE PORUKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković pretila Ani Ćurčić da ne prilazi tom momku, te da će joj u suprotnom iskopati oči!

ANA PREOTELA DEČKA ZORICI! Zadrugarka se folira jer sprema PAKLENU OSVETU, anonimno joj slala PRETEĆE PORUKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Zorica Marković približila se Ani Ćurčić da bi je uništila jer joj je svojevremeno ukrala dečka u kojeg je ona bila zaljubljena, ekskluzivno saznaje Republika.

Bivša ljubav Zvezdana Slavnića misli da joj je pevačica prijatelj i da je iskrena prema njoj, ali i ne sluti da joj sprema osvetu i da prema njoj gaji veliku mržnju. Naime, Ćurčićeva je pre desetak godina, u vreme kada je Markovićeva držala kafane, izlazila u te objekte i tamo se zbližila s dečkom za kojim je pevačica sekla vene.

- Zorica je oduvek imala dobre frajere i znala je da bude velikodušna prema njima. Oni su se za nju lepili kao ludi. Jedan je bio u njenom životu pre desetak godina i mnogo ga je volela. Bila je ljubomorna na svaku devojku koja bi mu prišla i sekla bi to u korenu. A onda se desilo nešto što nije mogla da nasluti. Taj dečko se jedne večeri zagledao u Anu Ćurčić, koja je došla u kafanu, i Zoricu više nije gledao. Ana je tada bila mlada, lepa i atraktivna - počinje prijateljica pevačice koja je upućena u sva dešavanja od pre 10 godina koja povezuju dve zadrugarke.

Republika

Foto: Printscreen/Zadruga-Pink.rs

Ana Ćurčić i Zorica Marković svađa Zadruga 6

- Počeo je da je juri. Zorica je piz*ela zbog toga. Saznala je sve o Ani. Anonimno je zvala i pretila joj da ne prilazi tom dečku. "Kuč*o mala, priđi mu još jednom i oči ću ti iskopati," bila je jedna od poruka. Nije joj pošlo za rukom da spreči muvanje. Taj dečko šutnuo je Zoricu i neko vreme se viđao sa Anom. Ćurčićka nema pojma da je taj dečko bio i sa Zoricom. Pevačica je dobra s njom, ali ona nju mrzi i želi da joj se osveti. Zorica je takva i ona te stvari ne zaboravlja - tvrdi Markovićkina drugarica i dodaje da je sve što se dešava pred kamerama Pinka zapravo pevačicina gluma:

- Zorica ne može očima da gleda Anu. Kad je videla da ona ulazi u Belu kuću, setila se svega. Ana nema pojma da je taj momak bio sa Zoricom. On joj ništa nije rekao. Ne seća se čak ni da je bila kod Zorice u kafani. Markovićka sedi pored nje, a ne može očima da je gleda. Plete mrežu oko nje. Njena osveta će biti to što će na kraju da joj zabije nož u leđa i da je proda. Ima užasne dokaze koji mogu da je kompromituju i promene sliku o njoj. Sve čuva za kraj. Njeni ljudi će sve da puste da bi poremetili Aninu eventualnu pobedu - zaključuje izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading