MILICA VESELINOVIĆ U AFERI SA OŽENJENIM MIKICOM? Tajno isplanirali odlazak na more, zadrugari ih urnisali!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović završila je u suzama, nakon što su zadrugari otkrili sve o njenom muvanju sa oženjenim Mikicom Bojanićem!

MILICA VESELINOVIĆ U AFERI SA OŽENJENIM MIKICOM? Tajno isplanirali odlazak na more, zadrugari ih urnisali!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su pojedini zadrugari tokom emisije pokrenuli temu bliskosti oženjenog Mikice Bojanića i Milice Veselinović, ona je uplakana izašla u zvorište, a najbliži su iskoristili priliku da je iskritikuju zbog ponašanja.

Milica je prolila more suza, shvativši da je prešla granicu prijateljstva, a Bilal Brajlović joj je skrenuo pažnju i pokazao kako sve to izgleda:

- Zagrliš Mikicu, poljubiš ga, a sad se buniš kad pričaju o vama - rekao je Bilal.

- Možda sam preterala s ponašanjem ove godine, ali nisam imala nikakvu nameru da koja bi išla u pogrrešnom smeru. Dragoć još koj govori da sam bila i sa starijim muškarcima od Mikice - rekla je Milica.

- Plačeš sad. Kasno je sad za plakanje. Nisi mislila na vreme. Ajde nek ti Miljan komentariše gu*icu i vodi na more. Ne radiš dobre stvari. To je tako - dodao je Bilal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading