PROGLAŠEN POBEDNIK! Zadrugari kao na iglama, voditelj otkrio zvanične REZULTATE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je spremio nagradu koju su takmičari samo sanjali!

PROGLAŠEN POBEDNIK! Zadrugari kao na iglama, voditelj otkrio zvanične REZULTATE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari

Voditelj Darko Tanasijević je sinoć ušao u Belu kuću, kako bi se umesto žurke održao specijalni zadatak "Detektivske priče". Zadrugari su tokom noći rešavali zagonetke i odgovarali na pitanja sa kartica koje je Darko izvlačio i bili su podeljeni u ekipe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Specijalni zadatak "Detektivske priče"

Ekipe su se celu noć takmičile i došlo je vreme da se proglasi pobednik igre, a Darko je otkrio i šta će pobednička ekipa dobiti od Velikog šefa.

- Nagrada vam ne deluje obećavajuće. Svaki član pobedničke ekipe će dobiti dva žetona za veš mašinu i to može da iskoristi u narednih sedam dana, a stvari od suparničke ekipe ne sme da pere. Ekipa koja je pobedila je ekipa A - saopštio je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednici igre se raduju

Ekipu A su činili Ivan Marinković, Mikica Bojanić, Bojan Simić, Šarmen Soraja Leoni Altman, Milica Veselinović, Ana Spasojević, Sanja Grujić, Marko Stefanović i Aleksandra Momčilović. Oni su nakon Darkovog saopštenja počeli da skaču od sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading