JOŠ JEDNA LJUBAVNICA LETI IZ IZOLACIJE! Anđela spakovala stvari i pobegla od Zvezdana, svi čekaju Anino USELJENJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva je trebalo da boravi sa svojim bivšim suprugom u izolaciji kao potrčko Ivana Marinkovića, ali je to odbila zbog Maje, a potom i zbog Anđele!

JOŠ JEDNA LJUBAVNICA LETI IZ IZOLACIJE! Anđela spakovala stvari i pobegla od Zvezdana, svi čekaju Anino USELJENJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Zvezdan Slavnić je sinoć urnisao svoju ljubavncu Anđelu Đuričić i stavio tačku na odnos sa njom. Nije joj verovao da nije bila sa Mensurom Ajdarpašićem, prebacio joj je druženje sa Filipom Carem, kao i njeno ponašanje, a na kraju ju je nazvao folirantom koji se igra rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela pakuje stvari

Došlo je i do sukoba u pabu, a Anđela je nakon drame odlučila da se iseli iz sobe za izolaciju. Pokupila je stvari i iselila se. Inače, Anđela nije ni trebalo da boravi u izolaciji. Ivan Marinković je u prvoj nedelji vođstva postavio Zvezdana i Anu Ćurćić za potrčke, ali se Slavnić u međuvremenu smuvao sa Majom Marinković, a nakon raskida sa njom u izolaciju se uselila Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading