''PRAVILA SAM TI SUNCA, A KOLIKO JE BILO MRAKA!'' Ana Ćurčić pročitala odlomak iz svog ROMANA koji piše, emotivne reči posvetila Slavniću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila je zadrugarima delove knjige koju piše.

''PRAVILA SAM TI SUNCA, A KOLIKO JE BILO MRAKA!'' Ana Ćurčić pročitala odlomak iz svog ROMANA koji piše, emotivne reči posvetila Slavniću! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila je danas da će napisati svoj roman i da je već uveliko počela da radi na njemu, a onda je donela odluku da jedan deo koji je započela da piše u Beloj kući pročita i zadrugarima.

- ''Odšivanje od tebe'' se zove. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio i nazivaću te imenima koje smišljam sama. Pa šta? Može mi se. U meni te nema više, ne postojiš. Zapamtiću sve suze koje sam zbog tebe pustila i svaku noć u kojoj nisam spavala i sve osmehe koje sam zaslužila, a nisam ih tako često dobijala. Ko si ti ustvari i šta uopšte znaš o ljubavi? Kada sam ja bila tvoja noćna straža svih onih godina, čuvala tvoje rane i mračne oblake na sebe stavljala. Ja sam ona koja ti je za sve loše dane, bezizlazne misli, težinu života, nemanje spokoja, traženje snova držala ruku. I kada si padao i kada se sve rušilo, a nisi imao kuda pravila sam ti put. Znaš ti dobro koliko sam ti sunca pravila, a toliko je mraka bilo - čitala je Ana bez daha:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana pročitala zadrugarima deo romana

- Potkupljivala sam loše dane i nevreme, šta sam sve nudila za tvoju sreću da bih te od nesreće sačuvala, i jesam. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikada neće srušiti, u toj tvrđavi čekala sam te godinama. U jednoj si bio ti, a u ovoj našoj ja. I tu sam sagradila najizdržljiviji put od ljubavi, bar sam tako mislila... Gradila sam ga od sreće, verovanja, prašanja, strahova, suza i osmeha, boli i boljeg sutra, zagrljaja, pisama, nemira i spokoja, neprospavanih noći, borbi, čuvanja, a najviše od nadanja. Zapamtiću taj put jer gradeći ga za nas ti si ga srušio zbog drugih, na tom putu sve sam ti oprostila i još jednom dokazala da pravi prijatelj ne odlazi kada se bedemi tvrđave ruše, on ih opet iznova gradi dodavajući još malo verovanja i još više nadanja. Zapamtiću da me nisi voleo i da je svako drugi dobijao više i sve ružne reči i ponižavanja i lomljenje duše i zagrljaje bez ruku, koliko sam ti samo svojih suza dala, srce na pola i svakom reč koju si obećavao skoro nikada nisi ispunio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading