ANA ZVEZDANA ZATEKLA NA GOMILI! Ćurčićeva u STRAHU da će se saznati za Slavnićeve ORGIJE: Varao ju je sa njih 60!

Autor:

Zadruga

09.05.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anina bivša drugarica iznela prljav veš iz njenog i Zvezdanovog odnosa.

ANA ZVEZDANA ZATEKLA NA GOMILI! Ćurčićeva u STRAHU da će se saznati za Slavnićeve ORGIJE: Varao ju je sa njih 60!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

Rijaliti-učesnica Jovana Novakov Šmizla, inače bivša prijateljica Ane Ćurčić, osvrnula se na život aktuelnih učesnika "Zadruge 6". Naime, Šmizla je otkrila detalje iz zajedničkog života Ane i Zvezdana, te priznala da ga je Ćurčićeva zatekla na gomili u njihovom stanu, i to više puta. Inače, Šmizla tvrdi da prevara koju je Ana doživela nije ništa što već nije doživljavala u odnosu s bivšim robijašem.

- Mrzim lažove, a to je Ana. Ona je zaticala tog istog Zvezdana u njihovom stanu s devojkama, varao je sa 60 drugih i prelazila je preko toga. Ovo je javna bruka, zato je tako i reagovala. Ne branim Slavnića, ali ona je rekla samo delimičnu istinu, zbog toga je on ispao veći monstrum nego što zaista jeste. Pa i ona je varala svoje bivše sa Zvezdanom i nikom ništa, to može i Moka da potvrdi. Ona ga konstantno pecka i onda dobije od njega šta dobije. Ušla je s jednom pričom, a onda je okrenula ploču - rekla je Šmizla.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić hvatala Zvezdana sa drugim devojkama

Jovana je od Anine prijateljice došla na to da sad pruža podršku Anđeli Đuričić. Šmizla tvrdi da se Ana obrušila na Crnogorku bez razloga.

- Podržavam Anđelu sada jer je Ana trebalo Zvezdanu da je*e sve po spisku, a ne Anđeli. Ja bih njega gađala i šoljama i čašama, redom. Zvezdan je nju javno ostavio, a Ana njega zbog Aleks, ali njima to nije u kući rečeno nikad. Ana je najviše gazila po toj Aleksandri. Ja sam je smirivala, moj bivši muž ju je smirivao, govorio joj da stane, da nije to sve tako. Aleks je rijaliti-igrač, ona je tamo godinama, on je nju tako smirivao, ali Ana je nastavila da urla kako će ona njoj ovo-ono. Ona, kao žrtva nasilja, došla je i rekla Aleksandri da je odsad ona štiti. Kako ti da je zaštitiš kad si ti u još većem problemu - zaključuje Šmizla.

Zvezdan je posle Anđele počeo da igra rijaliti

Rijaliti-učesnica Jovana Novakov Šmizla osvrnula se na vezu Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, te rekla da je očekivala takav sled događaja.

- Dosadila je priča Anđele i Zvezdana i njihovo peglanje, pa su želeli da bude nešto zanimljivije, a onda je došla Maja. Zvezdan je od tog momenta počeo da igra rijaliti, a sa Anđelom nije bilo tako. Međutim, sve je to nekako bilo očekivano, to je rijaliti, ostavljaju se žene zarad priče, pa posle kukaju i plaču, vraćaju se jedno drugom - rekla je Šmizla.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Ana nije žrtva nasilja, već glumica

Jovana Novakov Šmizla mišljenja je da je Ana Ćurčić celu priču sa Zvezdanom prikazala kao zlostavljanje, a sebe kao žrtvu nasilja da bi izvukla što više novca:

- Ana je najveća glumica. Prava žrtva nasilja ne bi smela da iznese onakve stvari koje je ona iznela, sad joj je za lovu da proda celu priču i muškarca s kojim je bila, sve i da je najgori, ne ide tako. Njegovog oca takođe. Do juče joj je taj Moka valjao. Kukala je i žalila se njemu, čuli su se 24 sata, a sad kaže da je on nula od čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nina

09.05.2023 10:15

Lazljiva kucko

Melanija

09.05.2023 12:27

@Nina - Šmizla je sve nego "Lažljiva kučka"! U prethodnim realitiju a je po ceni izbacivanja branila istinu. Jedva čekam da Zvezdan vidi šta su "Baba Sere" šaputale u vezi sa njime. Odrobijaće i Anu i Zlobicu. Neće im pomoći ni Aca ni Džukela.