ANĐELA HTELA DA SE OBESI! Ana je spasila sigurne SMRTI!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić pomogla Anđeli Đuričić kad joj je bilo najteže.

ANĐELA HTELA DA SE OBESI! Ana je spasila sigurne SMRTI!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić danima nije psihički dobro. Od Uskrsa se ne miri sa činjenicom da nije dobila čestitku od roditelja, ali ni od brata i sestre, a onda joj se dogodio ljubavni krah i prevara Zvezdana Slavnića sa Majom Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić loše psihički

Zbog svega toga Anđela je u potpunosti skrenula s uma, te je sebi sekla vene, a onda htela i da se obesi, što neprestano ponavlja. I dok drugi zadrugari nisu obraćali pažnju na ono što priča, njena suparnica Ana Ćurčić se ozbiljno zabrinula za nju i uplašila.

- Sudbila je udesila da baš Ana bude ta koja će joj pomoći, inače ko zna šta bi bilo - priča izvor za Svet i dodaje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić pomogla Anđeli

- Anđela danima nije mogla da se smiri jer su roditelji zaboravili na nju. Kako je sama rekla, to je nešto najgore što je moglo da je zadesi. Jednog jutra, nakon što se emisija završila oko pet posle ponoći, Anđela se osamila u ekonomskom dvorištu. Kažu da je navodno bila jako bleda, slaba, izmučena, a pogled unezveren, kao mantru je ponavljala rečenicu da joj se ne živi, tumarala je oko kao da nešto traži. I onda se kao da je bog poslao, pojavila Ana. Kada je ugledala Anđelu, jasno joj je bilo koliko je sati. Odmah joj je prišla, zagrlila i počela da priča kako je roditelji nikada neće ostaviti, da je vole. Dugo joj je trebalo da je smiri i uvede nazad u kuću da ne bude sama. Njih sve ni nakon toga nisu počele da se druže, ali joj je Ana priskočila u pomoć jer je videla da je vrag odneo šalu - zaključuje izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading