ANINU SESTRU PATOSIRALA KUMA NACIONALE: Sedi kod kuće i češe se o TROFAZNU ŽICU!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda oplela po sestri Ane Ćurčić.

ANINU SESTRU PATOSIRALA KUMA NACIONALE: Sedi kod kuće i češe se o TROFAZNU ŽICU!

Foto: Vladimir LUkic, E stock,

O ratu sestre Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende priča se nekoliko nedelja unazad, a Milena je sada otkrila u kakvom su odnosu:

- Nas dve nismo u kontaktu i sigurna sam da ona do samog kraja neće izaći u javnost. Ja je donekle i razumem jer ima neke svoje stavove, ali opet je i ne razumem! Pa to ti je sestra jedna jedina, nije mi jasno kako ne može da se uključi i podrži je. Osim mene niko nije uključen. Doduše, deca se drže po strani jer je tako bolje po njih i nije im lako, a Anina mama je imala blaži moždani udar i nije u stanju da komunicira sa medijima. Tako da sam ja jedina tu i biću. Njena sestra ni mene nije pozvana nijednom, a mogla je bar meni da se javi - priča ona i dodaje:

Foto: Vladimir Lukić

Milena Kačavenda o Aninoj sestri

- Zbog svega toga ja sam zapostavila svoje privatne poslove i prijatelje, ali ispostavilo se da mi se sve više javljaju žene žrtve nasilja iz cele bivše Jugoslavije, tako da ja nisam više samo kuma koja podržava Anu, postala sam kuma koja je tu kao neki spas za sve ugrožene žene i samim tim je i moja odgovornost veća.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milena Kačavenda

Kako je Anina sestra izjavila da je Milenino pojavljivanje u medijima prenaglašeno, Kačavenda joj je žestoko odgovorila.

- Pa umesto da sestra sedi kod kuće i češe pi*ku o trofaznu žicu, ja bih je pozvala ovim putem da se uključi za svoju rođenu sestru. Malo da se ona šunja po televizijama, osim što se žali da ne sme u prodavnicu da ode. Ja idem u prodavnicu i smem da izađem u javnost. Ona kao da je pala s Marsa, zabranila je majci da se oglašava, a ona se čudi što je mene Ana navela kao osobu za medije - rekla je Kačavenda ranije za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading