KRAJ ZADRUGE?! Učesnici se pakuju i idu kući, isplivao šok snimak TAJNOG razgovara zadrugara! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

08.05.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako otkrivaju zadrugari, Lepi Mića saopštio je da se pakuju i da idu kućama u roku od dva sata!

KRAJ ZADRUGE?! Učesnici se pakuju i idu kući, isplivao šok snimak TAJNOG razgovara zadrugara! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Nakon što je Srbiju i ceo region pogodio stravičan splet tragičnih okolnosti, kada je Kosta Kecmanović, učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu usmrtio osmoro dece i čuvara te obrazovne ustanove, a samo dan kasnije, monstrum Uroš Blažić je u okolini Mladenovca posejao smrt rafalnom paljbom, Vlada Srbije uvela je dan žalosti u počast preminulima.

Ova odluka uticala je i na to da televizija Pink privremeno prekine emitovanje rijalitija "Zadruga", međutim, danas je u zvaničnom saopštenju rečeno da se šeste sezona odlaže do daljeg.

U prilog tome se sada pojavio snimak, u kojem zadrugari međusobno pričaju o ovoj odluci, dok se Ana Spaspojević u jednom momentu izlanula kako je dobila informaciju od Lepog Miće da svi idu kući u roku od dva sata.

 

 

- Rečeno je da idemo kući za dva sata, Lepi Mića mi rekao - istakla je šokirano zadrugarka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Zadruga 6 se prekida sa emotivanjem?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Ljilja

08.05.2023 22:52

Pod hitno ukinuti rijaliti bilo koji,a Zadruga posebno ove sezone,.nikad gori,i sa naj gorim učesnicima,ko ih bira mi neznamo,ali ovakva bagra i nemoral ne priliči televiziji sa nacionalnoj frekvfencijom,.Gde ste culi da se uvode bivši robijaši,da su bili normalni nebi bili po zatvorima bas lepa slika za gledanje,devojke lakog morala,koje neznaju ni za stid,ni sramotu,narkomani,alkoholičari,skoro svi učesnici bez škole i nekog zanimanja,pa sta od njih očekivati.Naj veču odgovornos snosi vlasnik Pink televizije,koji dozvoljava da takav ološ bude učesnik rijitija,šta onda očekivati od takvih učesnika,samo sve naj gore i ništa pametno i zanimljivo.,a o njihovom rečniku da nepričamo,samo mogu da kažem užas.

Odgovori 5 17
Bucka

09.05.2023 09:46

Hvala Bogu ako je to istina,taj otpad i sljam ljudskog roda treba poslati kucama i da nikad vise ta zadruga ne bude na tv.Sodoma i gomora.

Odgovori 10 6
Nenad

09.05.2023 18:22

Nikad više da se ne desi da televizije niti bilo koji drugi medij, širi nemoral, razbijanje porodice, mržnju, nasilje, nekulturu, razvrat, antisrpstvo

Bozeee

09.05.2023 22:42

Da li je ovo istina , molim Ti se Bože!!! Molim vas da se ovo i ispuni , nikad ništa gore nije bilo na PINKU, nikada. Sta fali što sad evo koliko već dana, gledamo normalne sadržaje ,filmove , informativu.... MOLIM VAS ,MITROVICI, AKO IMATE MOZGA, NIKADA VISE ZADRUGA!!!!!!! Volite našu decu pre svega .