SIGNAL IZ SPOLJNOG SVETA! Ivan Marinković saznao koliko je Jelena PROMENILA mišljenje o NJEMU! Šok za zadrugara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković danas slavi rođendan, tresao se dok je čitao poruku svoje voljene!

SIGNAL IZ SPOLJNOG SVETA! Ivan Marinković saznao koliko je Jelena PROMENILA mišljenje o NJEMU! Šok za zadrugara! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Ivan Marinković danas slavi rođendan, a proslava se odigrava u "Dubiozi". Zadrugari su pojurili kako bi uživali u đakonijama koje su stigle, a Ivan se oduševio tortom i čestitkom koju mu je poslala devojka Jelena Ilić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivanova torta i čestitka

- Volim te, Beko - stajalo je na torti, a Ivan je potom pročitao i čestitku:

- Ljubavi, srećan ti rođendan, volim te do beskonačnosti. Ivan je Ivan, nije se uopšte promenio, samo sam ja poznavala ovog Ivana, u njega se zaljubila. Hvala ti što sam spavala mirno sve ovo vreme i imala svoj spokoj - napisala je Jelena, a Ivan se tresao dok je čitao poruku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan čita čestitku od Jelene

Podsetimo, u prošlim porukama koje je Ivan dobijao od Jelene, ona ga je žestoko iskritikovala što je probao alkohol, a i drugi put mu je poručila da su mu pića zabranjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading