"NE MOGU DA GAZIM ŽELJKA, MISLIM DA JE VREME DA ZABORAVIMO" Ivan Marinković se guši u suzama, Marija se slomila zbog svega što je čula!

Autor:

Zadruga

01.05.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković grca u suzama zbog Marije Kulić!

"NE MOGU DA GAZIM ŽELJKA, MISLIM DA JE VREME DA ZABORAVIMO" Ivan Marinković se guši u suzama, Marija se slomila zbog svega što je čula!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Ivan Marinković obratio se Mariji Kulić tokom podele budžeta, a on je kroz suze otvorio dušu o odnosu sa njegovim sinom Željkom Kulićem. On je grcajući u suzama, rasplakao i Mariju, a onda mu je ona saopštila da neće doći sutra na njegov rođendan, što ga je potpuno slomilo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Marija Kulić

 

- Uspeo sam da za sve krivice, koje nikada neću moći da ispravim. Izdržao sam možda pritisak, bio sam i trezven i da imamo baš ovakav korektan odnos. Što se mene tiče, to će tako i ostati! Nijednog trenutka ne želim da pričam o budućnosti, da je planiram. Možda nisam ni bio u stanju da realno razmišljam, da shvatim ozbiljnost kompletne situacije koja se desila pre pet godina, ali zahvaljujući celom ovom projektu, ja nisam inače čovek koji se plaši izazova, takav mi je ceo život, na svim poljima, nekako sam navikao. Imam svoj mali svet kod kuće koji mi je mnogo bitan, a sad imam i Željka, imam i svoju ćerku, imam tri fronta sa kojima se borim. Ja sam spreman na budućnost kada je Željko u pitanju, mislim da je vreme da zaboravimo ružne stvari - rekao je Ivan grcajući u suzama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić plače u Zadruzi

 

- Ja tebe razumem i pokušala sam da razumem tvoj život i porok, i situaciju, gledala sam da sve to razumem, vidim u tebi čoveka koji ima želju da uspostavi odnos sa Željkom. Ne smatram da si loš čovek, bile su mnoge nesuglasice na početku. Tebi je sutra rođendan, kakva ću ja da budem da se pojavim, a ti Željku nisi bio četiri godine, iakoja želim da odnos bude ovakav kakav je bio u zadnje vreme, nadam se da ćemo se viđati tako i posle rijalitija, nemoj da se ljutiš, za tebe sam uvek tu, do kraja rijalitija, šta god ti treba, ja ću ti pomoći, ali ne mogu doći na rođendan. Želim ti da se ostvariš kao otac, ali da ne zaboraviš na ova dva deteta koja već imaš. Ja neću doći sutra - uzvratila je Marija kroz suze. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading