NOVI ZVEZDANOVI FETIŠI ZGADILI JAVNOST: Obalavio Majino lice, pa joj jezik gurnuo do GRLA, ovako to radi Zveki u 46 godini, nije za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.04.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija Maje Marinković i Zvezdana Slavnića zgrozila javnost!

NOVI ZVEZDANOVI FETIŠI ZGADILI JAVNOST: Obalavio Majino lice, pa joj jezik gurnuo do GRLA, ovako to radi Zveki u 46 godini, nije za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković ležali su u sobi za izolaciju, a iako je delovalo kao da će da legnu da spavaju, potpuno su se prepustili vrelim strastima ispod jorgana. No, kako su ih strasti dovele do krajnjih granica, Zvezdan je odlučio da svojoj drugoj javnoj ljubavnici pokaže sve prednosti kao čovek koji ima duplo više iskustva kada su godine u pitanju. 

Zvezdan je u naletu strasti povukao Maju za kosu i jezikom joj prelazio po licu, a onda počeo i da je ljubi, što je njoj jako prijalo. Koliko dugo će izdržati da budu u mirnom odnosu i da li će naleteti na turbulencije, ostaje da vidimo.

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnogi su ovaj čin upoređivali sa akcijama Anđele Đuričić. 

-"Samo što joj ne živi u ustima", "Gurnuo joj jezik i olizao grlo", "Ovo je za 50+ godine" - bili su samo neki od komentara. 

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading