MAJA I ALEKS SE TAKMIČILE KOJA BOLJE DAHĆE: Zadrugarke naskočile na Zvezdana i Cara, pa udruženim snagama srušile Šimanovce! (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zadruga

26.04.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ih je razdvajao samo zid bez izolacije, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić su u isto vreme pokazale šta sve znaju u cik zore.

MAJA I ALEKS SE TAKMIČILE KOJA BOLJE DAHĆE: Zadrugarke naskočile na Zvezdana i Cara, pa udruženim snagama srušile Šimanovce! (VIDEO 18+)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić su se nakon žurke uputili ka svom ljubavnom gnezdu, te u jutarnjim časovima rešili da se malo zabave ispod jorgana u još jednoj žestokoj, vreloj akciji. Međutim, kako ih je razdvajao samo zid, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić nisu mogli da spavaju od uzdaha svojih cimera, te su odlučili da nadjačaju drugi par.

Naime, novopečeni ljubavnici takođe su se prepustili čarima vrele akcije, a Marinkovićeva je, vođena primerom Nikolićeve, takođe upalila "dahtalicu" i priredila svom partneru užitak za pamćenje.

Inače, Aleksandra je Caru u cik zore pokazala i neke svoje, do sada neoktivene talente, a nema sumnje da mu nisu prijali. 

VRELU AKCIJU CARA I ALEKS POGLEDAJTE OVDE, A MAJE I ZVEZDANA OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

26.04.2023 12:21

Treba da razmene partnere